In perioada 18-24 mai, Smart Fm si HotNews.ro te provoaca sa-ti mentii mintea "in forma" participand la campania impotriva recesiunii intelectuale, desfasurata sub sloganul "Nu-ti lasa mintea sa intre in criza!"

Castiga unul dintre cele 5 pachete de premii raspunzand cat mai original la intrebarea: "Tu ce faci pentru a-ti mentine mintea in forma?".

Fiecare pachet de premii contine urmatoarele: un DVD Dicovery Channel, un pachet cu delicii de la Ceainariile Rendez-vous, trei carti de la Editura Nemira si o invitatie pentru doua persoane la Teatrul Nottara.

Pentru a participa la concurs postati raspunsurile voastre la intrebarea concursului, in limita a 300 de caractere, sub forma de comentarii in subsolul acestei pagini. Atentie, participa la concurs numai utilizatorii inregistrati. Daca nu ai un cont pe HotNews.ro, inregistreaza-te aici: http://www.hotnews.ro/inregistrare. Este obligatoriu sa completezi o adresa de e-mail valida si datele tale reale. Ai grija ca inainte de a posta comentariul tau sa fii logat, altfel textul tau nu va intra in concurs.

SFAT pentru participanti: postarea textului in primele zile de concurs va beneficia de mai multe zile de vizibilitate, implicit mai multe posibile voturi. Nu asteptati ultima zi de concurs pentru a va inscrie, pentru ca nu veti avea ocazia sa fiti votati de toti cititorii.

Castigatorii vor fi desemnati de cititori, pe care ii invitam sa voteze cel mai original raspuns. Atentie, pentru a putea vota trebuie, de asemenea, sa fii utilizator inregistrat HotNews.ro.

Inainte de a participa citeste aici tot REGULAMENTUL.

Concursul se desfasoara in perioada 18 mai - 25 mai. (Intre 18 mai - 24 mai, ora 18:00 au loc inscrierile si voturile publicului, iar pe 25 mai vom anunta castigatorii, si anume primele 5 raspunsuri care au inregistrat cele mai multe voturi pozitive pana pe 24 mai, ora 18:00).

Mai multe informatii referitoare la concurs aflati la 021-314.88.12 sau trimitand un e-mail cu intrebari la adresa concurs[at]hotnews.ro.