Raluca a fost victima unui accident rutier ca pieton in noiembrie 2008. In urma acestui accident a suferit un politraumatism cranian grav fiind internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti. Ca si urmare a traumatismului s-a format un edem cerebral care s-a agravat si astfel la patru zile de la accident s-a intervenit chirurgical, s-au efectuat 2 volete bilaterale pentru a-i salva viata.

Timp de 5 saptamani a fost sedata, data fiind starea instabila. Medicii au reusit sa renunte la sedare pentru a o trezi, insa ca si urmare a ceea ce s-a intamplat starea ei este grava in continuare fiind descrisa “stare neuro-vegetativa persistenta”.

Pe data de 5 martie 2009, Raluca a fost transferata la o clinica de recuperare neurologica din Germania (Kliniken Schmieder - www.kliniken-schmieder.de). In urma discutiilor avute cu doctorii s-a hotarat ca aceasta reprezinta cea mai buna solutie in cazul ei, clinica respectiva avand experienta de peste 50 de ani in tratarea cazurilor de asemenea gravitate. Din pacate, costurile de spitalizare sunt foarte mari (850 Euro/zi ), iar acest tip de reabilitare poate dura pana la un an sau mai mult. Actualmente exista posibiliatea financiara de a sustine tratamentul si recuperarea ei pentru doar 2 luni. De aceea, familia ei va roaga sa o ajutati pe Raluca cu o suma de bani pentru a-i oferi sprijinul necesar.

In acest sens, s-au deschis la BCR Sucursala Dolj urmatoarele conturi:

Cont pentru RON: RO14RNCB0090007760800001

Cont pentru EUR:RO75RNCB0134007760800001

Titular cont Petrina Ionescu, in calitate de sora.

Date de contact:

Email: ajutati.operaluca@gmail.com

Telefon: 0733.690.727

Adresa web: http://ajutati-operaluca.blogspot.com/