Marius Lacatus si Adrian Ilie sunt ultimele nume sonore din istoria Stelei care au fost gonite, neoficial, din Ghencea. Chiar si asa, Lacatus si Ilie sunt ingrijorati de ce se intampla cu Steaua.

"Cu Unirea va fi un meci echilibrat. Sper ca Steaua sa se impuna. Nu e vorba de cifra 13. Asa a fost sa fie. Nimeni nu si-a dorit acest lucru, dar s-a intamplat. Terminati cu prostiile legate de blat! Desi este stelist pana in maduva oaselor, Dan Petrescu va trage pentru echipa lui. Ce sa zic, vrea sa dea el meciul Stelei? Sunt aberatii! Steaua si-a revenit si anul trecut si a ajuns pe primul loc. N-am stiut insa sa tinem de locul intai", a spus Marius Lacatus in EVZ.

"Vad toate meciurile si observ ca plecarea mea nu a adus nici un reviriment. Deci nu eu eram problema la Steaua. Nu exista continuitate. Schimbarile de jucatori si antrenori au fost prea multe, au destabilizat echipa. Dorinel are misiune grea, cum a avut-o si Lacatus. A mostenit o echipa dezbinata, fara liniste ", spune si Adi Ilie