Fostul manager al Stelei, Adrian Ilie crede ca solutia crizei de la Steaua este schimbul de generatii. Veteranii ros-albastrilor trebuie sa faca loc unor jucatori tineri, dar la fel de valorosi. "E timpul ca Radoi si Goian sa plece", a declarat Cobra.

"Totusi, daca pleaca Radoi, Goian sau Ovidiu Petre, Steaua trebuie sa se gandeasca sa aduca in locul lor jucatori cel putin la fel de valorosi", a adaugat fostul manager.

Steaua nu mai da randament in ultima vreme pentru ca a intervenit uzura jucatorilor: "Steaua trebuie sa faca un schimb de generatii. Daca joci mai mult de cinci ani la o echipa, nu mai dai acelasi randament. Incepi sa te plafonezi, intervine si uzura", a explicat Ilie.

Fostul international a vorbit si despre sansele echipelor din prima linie la titlu. "Urziceniul poate chiar castiga campionatul. Daca sunt pe primul loc dupa 16 etape, se pot gandi la titlu. Lupta va fi dura: CFR a iesit din Europa si se va concentra pe campionat, Steaua si Dinamo ar vrea si ele", a spus Adrian Ilie la Telesport.