Invinsi din doua faze fixe, clujenii de la CFR sustin ca rezultatul de marti seara se datoreaza unei pase proaste. "Nu doar absenta lui Trica ne-a facut sa pierdem acest meci, insa am prins o zi foarte proasta", a declarat Culio dupa terminarea meciului.

"Am facut o partida foarte slaba atunci cind ar fi trebuit sa cistigam. Am avut insa multe ocazii, dar am ratat si adversarul a profitat. Cu Roma trebuie neaparat sa cistigam pentru a mai spera la Cupa UEFA. Nu doar absenta lui Trica ne-a facut sa pierdem acest meci, insa am prins o zi foarte proasta", a adaugat Culio.

Coechipierul sau, Yssouf Kone, a gasit motivul pentru care aceasta infrangere nu trebuie sa-i demoralizeze: mai sunt sase puncte in joc! “Nu e nimic pierdut deocamdata, nu s-a terminat cu sansele noastre. Am ajuns pe ultimul loc si asta e rau. Cu victoria Romei s-a complicat situatia in grupa, dar nu doar pentru noi, ci si pentru Chelsea. Vom vedea ce va fi. Trebuie sa luptam si sa muncim, mai sint sase puncte in joc”, a declarat Kone.