Vasile Blaga afirma ca nu va reveni asupra deciziei de a demisiona din functia de presedinte al PD-L Bucuresti si il propune pe Liviu Negoita la conducerea filialei democrat-liberale din Capitala.

El a declarat astazi, pentru NewsIn, ca se va concentra, in perioada urmatoare, asupra pregatirii alegerilor parlamentare, din pozitia de secretar general al partidului.

"Nu voi reveni asupra deciziei. Este o demisie de onoare. Am promis in campania electorala ca demisionez daca nu-mi indeplinesc obiectul si m-am tinut de cuvant", a subliniat Vasile Blaga.

Propunerea candidatului PD-L pentru sefia filialei Bucuresti este Liviu Negiota, vicepresedinte al partidului si primar al sectorului 3. "Sper sa-l conving. Este cel mai potrivit", a spus Vasile Blaga.

Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat luni seara, la Antena 3, ca Vasile Blaga si-a prezentat demisia din functia de presedinte al organizatiei Bucuresti.

Desi rezultatul de la Bucuresti este peste media partidului, Blaga a ales sa duca pana la capat gestul pe care l-a promis, a adaugat presedintele democrat-liberalilor. Demisia acestuia va fi discutata zilele urmatoare, insa pana atunci Blaga va asigura conducerea interimara a organizatiei de Bucuresti.