In timpul unei conferinte de presa, presedintele BUsh si-a dat note mai mari la disciplina Economie. Intrebat de un ziarist pe o tema economica, Bush s-a eschivat spunand ca "a a avut B la economie".

"You need to talk to economists. I think I got a B in Econ 101. I got an A, however, in keeping taxes low, and being fiscally responsible with the people's money." [Trebuie sa vorbiti cu un economist. Cred ca am luat B la Economie. Am luat, totusi, A in mentinerea taxelor la un nivel scazut si fiind responsabil financiar de banii oamenilor.]

-ul e, de fapt C, presa americana a postat imediat rezultatele obtinute de studentul de la Yale. Notele obtinute de Bush corespund, de fapt, unui C (nota inferioara), scrie Michael Roston in the Huffington Post

[President Bush as an undergraduate at Yale did not in fact receive a grade of B in his economics course. Bush received a grade that would correspond with a C].

Vezi linkul care trimite la note si linkul la video din conferinta de presa: Huffingtonpost.com despre notele lui Bush.Posteaza comentariul tau / incercarea ta de a ghici cine mai apare in colajul fotografic in subsolul acestui articol.