Cornel Dinu si Dinamo erau pana alaltaieri doua entitati inseparabile. Acum, administratorul delegat al ros-albilor ar fi tentat sa plece. Afectat de moartea cainelui sau, Mister nu mai zambeste din iarba. "Plange de trei zile", spune Borcea. Dinu nu mai e atat de entuziasmat sa continue la Dinamo, fiind deranjat de scandalurile de la echipa din acest an dar si pentru ca sfaturile sale nu prea mai sunt luate in seama.

Mai mult, cuplul Dinu - Talnar a fost tras pe linie moarta pentru a fi adus Gigi Multescu. Inainte de meciul Dacia Mioveni - Dinamo, Dinu s-a certat cu Cristi Borcea si chiar daca partile au revenit la sentimente mai bune, Procurorul este dezamagit de situatia actuala de la Dinamo. Totusi, Dinu nu a facut nici un anunt oficial in legatura cu acest subiect si nu a anuntat pe nimeni din club ca ar dori sa paraseasca gruparea din Stefan cel Mare.

Actionarii nu sunt de-acord cu o plecare a lui Dinu, care ar fi o pierdere enorma cel putin din punct de vedere al imaginii lui Dinamo. "Dinu nu pleaca nicaieri, vom avea o discutie cu el si il vom convinge sa ramana", a spus Turcu.

Mircea Rednic, viitorul antrenor al lui Dinamo incepand din vara, nu crede ca Dinu va parasi gruparea si s-a aratat oricum, indiferent la auzul vestii. "Nu stiu daca exista posibilitatea ca Dinu sa plece de la Dinamo si nici nu vreau sa comentez. Nu stiu daca e adevarat ce se scrie si pe mine nici nu mai intereseaza", a spus Puriul pentru Mediafax.