Patru tineri care petreceau duminică într-un apartament din centrul municipiului Focșani au încins și un grătar pe balcon. Unul dintre ei a scăpat de la etajul 8 grill-ul metalic care a spart luneta unui autoturism aflat în parcare, potrvit Jurnal de Vrancea.

Grill scapat de la etajul 8, in FocsaniFoto: Jurnal de Vrancea

Jandarmii erau duminică seară într-o misiune de ordine publică în momentul în care au observat patru tineri în balconul unui bloc de pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani care ascultau muzică tare.

„În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare. La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului", au precizat reprezentanții Jandarmeriei Vrancea pentru Jurnal de Vrancea.

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.