Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, județul Alba, a fost găsit în congelatorul din locuința sa, după ce, potrivit primelor informații, a fost așezat acolo de către fiul său. Fiul a fost reținut pentru profanare de cadavre, relatează Mediafax.

PolitiaFoto: Politia Romana

Reprezentanții Poliției Alba au transmis, vineri, că un bărbat în vârstă de 39 de ani le-a declarat polițiștilor că l-a găsit pe tatăl său mort, a intrat în panică și l-a pus în congelator.

”Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în vârstă de 39 de ani, care le-a declarat polițiștilor că l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator”, a transmis Poliția Alba.

Pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, la examinarea sumară.

”Urmează că, în cursul zilei de mâine să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Față de fiul persoanei decedate a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre”, a mai transmis Poliția Alba.