​Dosarul prostituatelor de lux din lumea mondena romaneasca intra intr-o noua etapa. Una dintre fetele cercetate in acest caz a ales sa fie judecata prin procedura simplificata si a recunoscut totul.

Fata a spus ca isi vindea trupul pe sute de euro si ca le facea cunostinta si altor tinere cu barbati bogati, dornici de nopti fierbinti cu manechine, fotomodele sau invitate pe la diverse emisiuni de televiziune. Milionarul Ioan Neculaie, de pilda, patronul de la FC Brasov, primea pe mail poze cu potentialele "partenere", de unde trebuia sa aleaga.

STENOGRAME DOSAR

Diana Guresoaie: Dar ti-am dat poze, ce naiba...

Ioan Neculaie: Da-o, sa ma... in pozele tale. N-are nicio legatura cu realitatea, ce dracu'...

Diana Guresoaie: Mie nu mi se pare... Iar fata nu mi se pare urata.

Ioan Neculaie: Da-o dracului, ca e urata cu spume.

Diana Guresoaie: Auzi, hai ca am ceva nou, bun, iti dau un mail. Iti trimit poza cu asta. E tare, nu e, nu e nasola, pe bune. Inalta, cu forme, t..., c.., e buna si draguta la fata.

Ioan Neculaie: Nu-mi da tu mail, da-mi pe whats app.

Discutia in care se analizeaza potentialele iubite este purtata intre omul de afaceri Ioan Neculaie si Diana Guresoaie, tanara ajunsa vedeta dupa relatia cu fotbalistul Cristi Tanase de la Steaua. Procurorii spun despre Guresoaie ca era proxeneta, insa oferea si servicii de prostituata.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV