1. Actrita de origine canadiana Pamela Anderson spune ca este o „lenesa“ si ca din acest motiv vrea sa iasa la pensie peste cinci ani, ne informeaza Ziarul.

Chivu o muta pe Adelina de la Antena 3 la Milano, intr-un apartment de lux si ii cauta un loc de munca, zice EVZ.

2.Romanii, din nou in atentia presei internationale, dupa ce doi soti, stabiliti in Valencia, si-au obligat fiica sa se prostitueze, gasindu-i pretendenti pe internet, potrivit Adevarul.

3. Gloria Buzau egaleaza Steaua in prelungiri, iar scorul de 1-1 arata ca Gigi Becali n-a facut blat, demonstreaza Cotidianul.

4. Disperata ca ramane necasatorita, o ieseanca vaneaza puscariasi cu care sa se casatoreasca, titreaza Gardianul.

5. Prin blocarea activitatii genei NF-kappa-B , oamenii de stiinta au demonstrat ca pielea unei rozatoare a fost mult intinerita, iar rezultatele incurajeaza experimentul si pe subiecti umani, informeaza Antena 3.

6. Victoria Beckham, membra a trupei Spice Girls, va aparea nud pe o colectie de tricouri care vor fi scoase la licitatie in interes caritabil, informeaza Ziarul.

7. Fotomodele italience fac reclama la sicrie intr-un calendar de pe site-ul unei firme de servicii funerare, transmite Gardianul.

8. Victoria Beckham, membra a trupei Spice Girls, va aparea nud pe o colectie de tricouri care vor fi scoase la licitatie in interes caritabil, informeaza Ziarul.