Vicepresedintele partidului Miscarea Populara face un apel catre PDL sa nu dea curs invitatiei premierului Victor Ponta de-a participa la consultari pe teme economice. Papahagi atrage atentia conducerii PDL, ca participand la discutii cu Ponta,"ar legitima un guvern incompetent, care a negociat deja fondul scrisorii cu FMI, si nu mai poate schimba nimic".

"Victor Ponta a jucat ieri mascarada guvernului deschis catre opozitie si a invitat PDL la un dialog constructiv, tovarasesc. Partidul Miscarea Populara face apel la conducerea Partidului Democrat Liberal sa nu cada in capacana intinsa de Victor Ponta sai sa respinga invitatia fatarnic la un presupus dialog lansata de acesta. In mod evident, Victor Ponta mimeaza dialogul, in conditiile in care a demonstrat ca majoritatea USL, care detine 70% din Parlament, e abuziva si trece cu senilele peste orice opinie contrara", se arata in comunicatul de presa, remis Hotnews.ro si semnat de vicepresedintele PMP, Adrian Papahagi.

Vicepresedintele PMP atrage atentia democrat liberalilor ca prin aceasta invitatie, Victor Ponta inearca sa arunce rapunderea pentru esecul guvernarii sale.

"Este evident ca falsa deschidere a lui Victor Ponta spre dialog e un simplu exercitiu de imagine, care tradeaza disperarea acestuia. Prin aceasta eschiva, Ponta incearca sa iasa din inghesuiala si sa imparta sau sa paseze, in stilul caracteristic, raspunderea pentru esecul guvernarii sale. Participand la discutii cu Ponta, conducerea PDL ar legitima un guvern incompetent, care a negociat deja fondul scrisorii cu FMI, si nu mai poate schimba nimic", mai arata Papahagi.