Presedintele PDL Dambovita si candidat al ARD, Florin Popescu, a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, doua scrisori de sustinere, scrise, potrivit acestuia, de fiicele sale. Scrisorile sunt redactate de mana, pe foi de caiet si indeamna alegatorii sa-l voteze"pe tati" deputat pentru ca este "este cel mai bun si ajuta pe toata lumea". Informatia a fost preluata de mass media, fapt care l-a deranjat pe democrat liberal. Acum, Popescu acuza presa ca a intrat cu bocancii in viata sa privata.

"Tatal meu este unul din cei mai sinceri, cinstiti si muncitori oameni. El a muncit pentru a ajunge unde este acum. Nu-mi place ce spun alti oameni despre el. Acest lucru arata cat de rele si de invidioase sunt anumite persoane. Votati-l pe tati daca doriti ca Targoviste sa ajunga un oras vorbit de bine in toata tara. P.S: Tati merita acest post!", se arata intr-una din scrisoariile postate de politician pe Facebook.

Potrivit lui Popescu, scrisoarea ar apartine fiicei sale de 12 ani. De asemenea, o a doua scrisoare ar fi scrisa de fiica politicianul in varsta e 7 ani.

"Tati meu este cel mai bun si ajuta pe toata lumea. Va rog sa il votati. Ma supara cand oamenii il vorbesc de rau, ma doare inimioara, pentru ca el nu a facut rau nimanui. Mie nu-mi place cand oamenii spun minciuni despre tatal meu. Eu il iubesc si vreau sa castige", se arata in cea de-a doua scrisoare scrisa, potrivit lui Popescu de fiica sa mai mica in varsta de 7 ani.

Democrat-liberalul a transmis un comunicat de presa in care se arata deranjat de faptul ca presa a preluat informatiile de pe pagina sa de Facebook. De precizat este ca pagina electronica poate fi vizualizata de toti utilizatorii Facebook.

""Distinsii ziaristi" au comentat tendentios, jignitor chiar, faptul ca pe contul personal de pe o retea de socializare am publicat fotocopiile unor scrisori pe care fetele mele mi le-au adresat. Va marturisesc, cu mana pe inima, ca am fost mandru de gestul fetelor mele care, deranjate de lucrurile urate care se spun despre mine, au simtit nevoia sa spuna lumii intregi cum este cu adevarat tatal lor, asa cum il cunosc ele. M-a bucurat si m-a emotionat gestul lor.

Am vrut sa impartasesc tuturor prietenilor mei sentimentele care m-au incercat atunci cand, intr-o dimineata, am gasit scrisorile pe birou. Avand in vedere ca scrisorile au fost prezentate pe contul personal de pe o retea de socializare, consider gestul "jurnalistilor" ca fiind descalificant.

Pur si simplu au intrat cu bocancii in viata mea privata. Iar faptul ca, prin demersul lor, au aruncat cu noroi si asupra fetelor mele, care au doar 7 respectiv 12 ani, demonstreaza lipsa de scrupule a celor care orchestreaza atacurile impotriva mea", transmite Florin Popescu printr-un comunicat de presa.