Liderul PDL de la sectorul 3 a declarat pentru Hotnews.ro ca a demisionat din functia de presedinte al organizatiei din motive personale. "Mi-am depus demisia la partid si am scris motivele acolo. Am condus 11 ani aceasta organizatie si cred ca este timpul sa vina si altcineva in locul meu. In vara am avut si probleme de sanatate, sunt mai multe motive pe care le-am comunicat partidului", a explicat Ionescu.

Intr-un comunicat de presa, PDL sector 3 precizeaza ca nou presedinte al organizatiei este Cristian Petrescu.

Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews.ro ca una din nemultumirile fostului lider de la sectorul 3 este legata si de faptul ca fiul sau, Bogdan Ionescu nu a fost sustiut de partid pentru un post de consilier la primaria Generala a Capitalei. Initial acesta a fost pus pe lista de consilierii locali insa nu a obtinut functia promisa.

Aceleasi surse sustin ca vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu isi doreste sefia organizatiei insa, o parte din conducerea PDL sector 3 nu o sustine pentru aceasta functie. "Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu nu o va nominaliza pe Barbu ci o persoana apropiata lui Silvian Ionescu", au declarat sursele citate.

De altfel, Barbu a fost presedinte interimar al PDL sector 3 in vara, cand Silvian Ionescu a lipsit din motive medicale.

In organizatia PDL Bucuresti, Adriean Videanu in calitate de presedinte interimar efectueaza o evaluare a organizatiilor de sector si in functie de rezultate se vor lua decizii de inlocuire sau nu a conducerilor.

Pe 17 septembrie in sedinta Biroului Politic al PDL s-a decis marti numirea lui Radian Tufa ca presedinte interimar la sectorul 5 dupa plecare lui Stefan Pirpiliu.