“Pretul atribuit in urma licitatiilor este scandalos. Pentru lucrari de „repararea fisurilor, crapaturilor, suprafetelor deteriorate, colmatari, emulsionari, decapari ale imbracamintii rutiere, refacerea structurii rutiere, inclusiv a fundatiilor”, pretul platit de Primaria Capitalei este de aproximativ un milion de euro fara TVA pe kilometru de drum” sustine Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul. De ce factura asfaltarii este atat de mare? Cat ne-a costat deszapezirea si ce trebuie schimbat in contractarea acestor servicii publice? Nicusor Dan, presedintele Asociatiei si candidat la primaria Capitalei, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Nicusor DanFoto: Hotnews

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate
  • Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10