Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

UPDATE: Castigatorii concursului "Pasionat de Austria" au fost desemnati 

de     HotNews.ro
Marţi, 6 decembrie 2011, 12:47 Actualitate

Pasionat de Austria
Foto: www.austria.info
UPDATE: Multumim tuturor participantilor la concursul Pasionat de Austria. In perioada 6 decembrie – 11 ianuarie 2012 au fost inscrise si acceptate in concurs 658 de fotografii.

Juriul – format din Bogdan Cristel (fotoreporter  Reuters), Gabriele Lenger (Österreich Werbung Marketing) si Dan Popescu (HotNews.ro) – a analizat toate materialele primite si a decis castigatorii.

Premiile sunt:

1 Voucher pentru o excursie de 2 persoane pentru 4 nopti intr-un hotel de 3* cu demipensiune si abonament la schi inclus:


3 “Goodie Bag” cu materiale promotionale, fiecare continand cate 1 caciula, 1 termos, 1 etui, 1 bandana cu fleece:

Castigatorii vor fi contactati in vederea stabilirii modalitatii de livrare a premiilor.

Toate materialele inscrise in concurs, inclusiv cele desemnate castigatoare, trebuie sa respecte legea drepturilor de autor si Articolul 9 al prezentului regulament.


Ti-ai petrecut vacantele la ski in Austria si ai devenit pasionat de Austria?  Trimite-ne fotografii si poti castiga un voucher pentru o excursie de 2 persoane in Austria sau una din cele 3 Goodie Bags oferite de Tirol.CUM PARTICIPI: Pentru a putea participa trebuie sa fii logat.

 • Daca ai deja un cont, login aici. Dupa autentificare poti trimite fotografii din pagina MyHotNews/Concursurile mele.

 • Daca nu ai cont, te poti inregistra aici.

 • Inscrie-te in concurs! (Vezi mai jos regulamentul concursului)

 • Vezi fotografiile inscrise pana acum: GALERIE FOTOTema concursului: destinatii de vacanta in Austria. Participantii vor trebui sa povesteasca in imagini unde s-au simtit cel mai bine in vacantele / calatoriile lor din Austria si de ce au devenit pasionati de Austria.

REGULAMENT:

Art. 1 Organizatorul concursului 


1.1 Concursul Pasionat de Austria este organizat si desfasurat de catre Österreich Werbung Marketing, denumita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).
1.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Art. 2 Dreptul de participare

2.1 La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs. Angajatii HotNews.ro, ai Österreich Werbung Marketing,  rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu pot fi desemnati castigatori in cadrul acestui concurs.


Art. 3 Mecanismul Concursului
3.1 Inscrierile si participarea la concurs se fac prin completarea formularului postat pe site-ul www.hotnews.ro .
3.2 Participantii la concurs vor trimite, prin intermediul formularului de participare,  o fotografie cu tema Pasionat de Austria. Fotografiile primite vor fi aprobate in maxim 72 de ore si vor aparea in pagina dedicata concursului de pe site-ul www.hotnews.ro

Art. 4 Conditii de participare
4.1 Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din sectiunea de inregistrare. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
4.2 Fotografiile ce vor fi inscrise in concurs trebuie sa respecte tema anuntata Pasionat de Austria si sa aiba maxim 5Mb si un titlu.

Art. 5 Desemnarea castigatorilor

5.1 Castigatorii vor fi desemnati prin votul juriului dintre participantii care respecta conditiile de participare. Ei vor fi anuntati pe pagina principala a site-ului si personal, prin email.

Art. 6 Premii

Premiile sunt:
 • 1 voucher pentru o excursie de 2 persoane pentru 4 nopti intr-un hotel de 3* cu demipensiune si abonament la schi inclus
 • 3 “Goodie Bags” cu materiale promotionale, fiecare continand cate 1 caciula, 1 termos, 1 etui, 1 bandana cu fleece oferite de Tirol

Art. 7 Calendar de desfasurare:
 • Perioada de inscriere: 06.12.2011 -11.01.2012
 • Anuntarea castigatorilor: 13.01.2012

Art. 8 Evaluare:
8.1  Materialele inscrise in concurs sunt apreciate dupa criteriile:
 • incadrarea in tema
 • autenticitate
 • originalitate
8.2 Desemnarea castigatorilor se va face pe baza votului juriului.
Materialele inscrise in concurs vor fi supuse jurizarii prin notare cu note de la 1-10. Fiecare dintre concurenti va primi nota din partea juriului desemnat.
8.3 Membrii juriului:
 • Bogdan Cristel – Fotoreporter  Reuters
 • Gabriele Lenger – Reprezentant Organizator - Österreich Werbung Marketing
 • Dan Popescu – Reprezentant HotNews.ro

Art. 9. Drepturile de autor:
9.1 Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate intelectuala si drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea.
9.2 Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.
9.3 Completarea formularului de inscriere implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro si Österreich Werbung Marketing, cu mentionarea numelui autorului, prezentul reprezentand consimtamant al autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitat in timp si spatiu.

Art. 10. Politica de confidentialitate:
10.1 Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Art. 11 Responsabilitate. Taxe
11.1 Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Organizatorul Loteriei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Art. 12 Litigiile si legea aplicabila


12.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Art. 13 Contact:
13.1 Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Art. 14 Clauze finale:
14.1 Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.
14.2 Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.
14.3 Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate sa intre in baza de date a organizatorului, acestea putand fi folosite pentru desemnarea castigatorului si in activitatile de marketing ale organizatorului.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Trebuie sa cauti si altceva decat mici si bere pe Valea Prahovei si tv de proasta calitate - VIDEOinterviu Formatia Trei Parale, ”pe viata si pe creatie”

“Tu, fetico bălăoară și cu ochi căprii,/ Ce te ții așa măreață? Crezi că nu te știu?/ Mă-ta e spălătoreasă, tac-tu-i sacagiu, / Și tu ești chiftilăreasă-n strada Cișmigiu.” Sa fie viata numai atat, zic eu, si “Chiftilareasa” de la Trei Parale te baga-n boala. I-auzi: “Dau in stanga, dau in dreapta, buzunaru-i plin” - cantare de mandrie, oftica si prejudecata. Intai te loveste interpretarea jucausa, trufasa si monotona. Apoi versul. Numai atat sa fie, cum spun, si vrei sa vezi laboratorul de creatie al celor de la Trei Parale. Vino si tu acum intr-un apartament din mahalaua Ozanei. Florin si Beatrice Iordan, Mihai Balabas ne in-canta cantand si initiindu-ne cum se petrece viata noastra. Incepe! Ca din cimpoi, ca din caval este piesa cu care începem firul poveștilor. Vezi prima parte a VIDEOinterviului Trei Parale.

10427 vizualizari
Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri