Criticile lui Traian Basescu la adresa judecatorilor au starnit reactii critice din partea unor asociatii de magistrati, CSM si-a exprimat rezerve iar opozitia a anuntat ca declarat ca afirmatiile sefului statului reprezinta temeiul unei eventuale actiuni de suspendare. Cat de justificate sunt insa avertismentele lui Traian Basescu? Are voie din pozitia de presedinte sa puna in discutie solutiile pronuntate de judecatori? Laura Stefan, coordonator de programe anticoruptie la Expert Forum a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Laura StefanFoto: HotNews

Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate
  • Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.