RECOMANDARE DE LECTURA
Portile Europei. O istorie a Ucrainei De cativa ani, Ucraina este prinsa intr-o confruntare apriga cu Rusia pentru a-si prezerva integritatea teritoriala si independenta politica. Dar conflictul de azi nu este decat cel mai recent episod dintr-o lunga si zbuciumata istorie.Comanda cartea la GiftBooks.ro. Poti obtine transport gratuit!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
Medicina lenta. Calea spre vindecare In perioada in care Victoria Sweet a lucrat ca medic, „serviciile de asistenta medicala” au inlocuit medicina, „furnizorii” au inceput sa se uite in laptop mai mult decat la pacientii lor si costurile au continuat sa creasca, intr-o cursa feroce pentru obtinerea eficientei. Si totusi, acea solutie pe care o tot rateaza economistii si arhitectii politicilor medicale este uimitor de simpla. Medicina de buna calitate are nevoie de mai mult decat o tehnologie miraculoasa; are nevoie de timp – timp sa raspunda corpului asa cum raspunde si informatiilor, timp sa gaseasca diagnosticul corect si tratamentul potrivit.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Ghidul micului astronom prin Univers ​Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii si restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere in astronomie pentru copii si pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Univers.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Ghid practic: Invață cum să câștigați bani extra job! Pentru unii oameni, gandul de a renunta la slujba lor cu normă întreagă pentru a începe o viață de antreprenor este incitant. Pentru alții, este înspăimântător. La urma urmelor, o slujbă stabilă, care aduce un salariu regulat, este o binecuvântare. Și nu toată lumea are mijloacele sau dorința de a-și asuma riscurile și responsabilitățile muncii pe cont propriu.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Iubirea poate dura? Intr-o relatie de lunga durata, iubirea si pasiunea pot devini din ce in ce mai periculoase! Multi dintre noi tanjesc dupa pasiunea care sa apara si sa dureze in relatia cu persoana iubita. Intrebarile par usor de formulat: ce anume ne face sa simtim ca relatiile noastre intime sunt pasionate si importante? Poate aceasta pasiune semnificativa sa dureze, pe parcursul timpului? Cum poate ea supravietui, avand in vedere provocarile la care o supunem – traind vieti solicitante, gestionand chestiuni familiale cotidiene, crescand copii, imbatranind?Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Saga dinastiei de Windsor Windsor! Este cea mai mare fortareata din lume locuita inca si astazi si – totodata – numele dinastic ales de regele George al V-lea in 1917, in plina valtoare a Primului Razboi Mondial, pentru a sterge rezonanta germanica a suveranilor de Saxa-Coburg si Gotha intr-un moment in care Regatul Unit se confrunta cu Imperiul German.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Cand parintii se enerveaza. O noua abordare pentru a intelege si solutiona conflictele din familie Copilul tau nu mai vrea in ultimele seri sa se dezlipeasca de televizor? Adolescenta ta s-a intors acasa mult prea tarziu dupa o petrecere? Baiatul cel mare isi loveste cu rautate fratiorul? In astfel de momente, vezi rosu in fata ochilor. Incepi sa tipi si sa ameninti; ti se pare ca nicio regula nu mai functioneaza, ca odrasla ta a scapat de sub control.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Anatomia ciclismului. Ghidul ilustrat pentru cresterea fortei, vitezei si rezistentei in ciclism Cartea prezinta 74 dintre cele mai eficiente exercitii de ciclism, insotite de descrieri clare, pas cu pas, si ilustratii anatomice color care scot in evidenta muschii aflati in actiune. Ilustratiile muschilor activi implicati in viraje, catarari, coborari si sprinturi prezinta modul in care exercitiile sunt legate fundamental de performanta in ciclism.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Viata nemuritoare a Henriettei Lacks. Povestea femeii care a schimbat medicina secolului XX Doctorii i-au prelevat celule fara sa ii ceara voie. Iar aceste celule – numite HeLa – n-au murit niciodata. Mai mult, au provocat o revolutie in medicina si au stat la baza unei industrii de milioane de dolari. Celulele Henriettei au fost cumparate si vandute in milioane de doze, dar, cu toate acestea, ea a ramas un personaj aproape necunoscut.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Istoria declinului și a prăbușirii Imperiului Roman. ​O antologie: de la apogeul Imperiului până la sfârșitul domniei lui Iustinian! În secolul al II-lea d.Cr., Imperiul Romei cuprindea cea mai mare parte a lumii și porţiunea cea mai civilizată a omenirii. Hotarele acestei întinse monarhii erau apărate de un vechi renume și de vitejia unor armate bine disciplinate. Influenţa blândă, dar puternică a legilor și obiceiurilor cimentase treptat unitatea provinciilor. Pașnicii lor locuitori se bucurau și abuzau de avantajele bogăţiei și ale luxului. Imaginea unei constituţii libere era păstrată cu respectul cuvenit. Senatul roman lăsa impresia că deţine autoritatea suverană, dar în fapt trecuse asupra împăraţilor toată puterea executivă a guvernării.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Bucuria ordinii: Arta de a-ți organiza locuința după metoda japoneză Marie Kondo ne învață să facem din organizarea locuinței o artă. Sunt prezentate soluții pentru toate încăperile unei case, precum și pentru o gamă largă de obiecte din diferite categorii, inclusiv haine, încălțăminte, fotografii, cărți, tacâmuri, obiecte de toaletă și genți.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Sunt părinte de adolescent. Când nimic nu pare să meargă... ​Lunganul din fața ochilor tăi, afundat mai mereu în jocurile video, tăcut, tâfnos dacă îl scoți din ale lui, revendicativ, răspunde, în mod ciudat, la același apelativ ca fiul tău. Fetișcana cu buricul dezgolit și cu fardul strident poartă numele fiicei tale... și, privindu-i, te  întrebi unde au dispărut copiii tăi veseli și drăguți, care îți săreau în brațe când veneai acasă sau care se cuibăreau la pieptul tău atunci când aveau vreo supărare.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
Blestemul Svetlanei. Povestea fiicei lui Stalin Personalitate plină de contraste, de lumini și umbre, fiica lui Stalin este, pe rând, fetița care-și admiră tatăl, ferită de lumea reală între zidurile Kremlinului, tânăra răzvrătită, trăind iubiri complicate și încercând să scape de stigmatul familiei sale, femeia matură care-și asumă schimbarea numelui, fuga din URSS și abandonarea propriilor copii, denunțarea ororilor comunismului și supraviețuirea în occident.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate învăța? Creativitatea sa, asemănătoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din poziționarea la intersecția științelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fețele cadavrelor, a desenat muschii care mișcă buzele și apoi a pictat cel mai memorabil zâmbet din istorie în Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul în care razele de lumină lovesc corneea și a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor în Cina cea de Taină.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
Istoria Chinei moderne: Decăderea și ascensiunea unei mari puteri, de la 1850 până în prezent În 1850, China era „bolnavul Asiei“. Acum se pregătește să devină cea mai puternică națiune de pe pământ. Povestea clară și cuprinzătoare a trecutului recent al Chinei spusă de Jonathan Fenby este ghidul perfect al acestei transformări remarcabile.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru - Ghid practic Plin de umor și asociind în mod surprinzator adevăruri ale tradiției occidentale cu ultimele descoperiri din neuroștiințe, Peterson ne povestește despre homari și asertivitate, despre skateboarding și adevarății bărbați, despre Iadul ranchiunii și aroganței, dar și despre lumina pe care o poate aduce în viața noastră mângâierea unei pisici...Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obtine transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Iubita mea Mercedes. O carte despre cum e să fii străin în țara altora și cum devii străin de țara ta Ideea carții mi-a venit pe când spălam mașina la o benzinarie din Germania. Așteptând să intru pe linia de spălare, mi-am amintit vorbele cuiva, care spunea, râzând: „Mulți bărbați, în Germania, își iubesc mai mult Mercedesul, sau BMW-ul, decât propria soție". Din  întâmplările mele și ale altor personaje, am încercat să arăt cum e să fii strain în țara altora și cum devii, treptat, străin de țara ta. Iubita mea Mercedes este o carte-document a emigrației românești după Revoluție și „o lecție despre libertate".Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
Viața lui Arsenie Boca Cine este acest om care dă sens și speranță atâtor vieți deznădăjduite? Este cultul lui o vastă operațiune de marketing religios și-atât? Are viața lui datele recognoscibile ale vieților de sfinți ai creștinătății? Cum se face ca un om preocupat de profunde căutari intelectuale și care s-a declarat în repetate rânduri împotriva «minunismului» a ajuns să fie asociat atât de insistent cu miracolul?Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratati alte cărți interesante pentru toate vârstele!
Cand copiii reusesc in ciuda parintilor- GhidPractic Cartea de fata iti vorbeste despre acei copii care devin straini de traditia familie lor, dar cu pretul unui stres permanent, al nesigurantei de sine si al unei atitudini defensive. Deveniti mai tarziu adulti, acestia isi vor gasi cu greu calmul, aruncandu-se in activitati epuizante, ca si cum ar avea tot timpul ceva de demonstrat.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
Darwin. Portretul unui geniu Nici o alta figura din istoria stiintei nu a avut un asemenea impact cultural ca Darwin. In aceasta biografie, Paul Johnson ne arata cine a fost Charles Darwin, cum a trait si a gandit el si cum au schimbat ideile lui, care au reverberat in atatea domenii, fata lumii moderne.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by