PODCASTS
5G: Superputerile tehnologiei
Foto: Hotnews
Podcast susținut de Ericsson România

HOTNEWS PODCASTS: 5G. Superputerile tehnologiei. Episodul 5: Din „secretele” fabricii de antene 5G Ericsson din România

Luni, 25 Ian 2021
Cea mai mare fabrică de antene pe care Ericsson o are la nivel mondial se află în România, la Timișoara. Ce echipamente se produc acolo, pentru ce piețe, va presupune sau nu tehnologia 5G o cerere neobișnuit de mare de antene? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care răspunde Răzvan Teslaru, Senior Advisor to Head of Networks, Ericsson, în episodul de astăzi al podcastului „5G: Superputerile tehnologiei”.
5G: Superputerile tehnologiei
Foto: Hotnews
Podcast susținut de Ericsson România

​HOTNEWS PODCASTS: 5G. Superputerile tehnologiei. Episodul 4: 5G și roboții, interviu cu Riccardo Mascolo, Head of Strategy and Business Development, Global CU Telecom Italia și Mediterana de Sud-Est

Luni, 18 Ian 2021
Roboții și automatizarea proceselor de producție reprezintă marile avantaje ale tehnologiei 5G. Despre cum va schimba noua generație de internet industria mondială am vorbit cu Riccardo Mascolo, Head of Strategy and Business Development, Global CU Telecom Italia și Mediterana de Sud-Est.
5G: Superputerile tehnologiei
Foto: Hotnews
Podcast susținut de Ericsson România

HOTNEWS PODCASTS: 5G. Superputerile tehnologiei. Episodul 3: 5G made in Romania, interviu cu Dragoș Rebegea, country manager Ericsson

Luni, 11 Ian 2021
Vom plătit mai mult pentru internetul 5G decât pentru 4G? Cum se transformă echipamentele 4G în echipamente 5G? Ce produce Ericsson în fabrica pe care o are la Timișoara? Cine are de câștigat și cine are de pierdut de pe urma amânării licitației 5G în România? La toate aceste întrebări, plus multe altele, răspunde Dragoș Rebegea, country manager Ericsson România, în episodul 3 al podcastului „5G: Superputerile tehnologiei”.
5G: Superputerile tehnologiei
Foto: Hotnews
Podcast susținut de Ericsson România

​HOTNEWS PODCASTS: 5G. Superputerile tehnologiei. Episodul 2: Cum va putea Europa să ajungă din urmă Asia și SUA în ceea ce privește 5G?

Joi, 17 Dec 2020
În episodul 2 al podcastului „5G: Superputerile tehnologiei” am stat de vorbă cu Gabriel Solomon, head of Government and Industry Relations pentru Europa și America Latină din cadrul Ericsson, despre tehnologia 5G în Uniunea Europeană, ce înseamnă „deceniul digital” anunțat de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și multe altele.
5G: Superputerile tehnologiei
Foto: Hotnews
Podcast susținut de Ericsson România

HOTNEWS PODCASTS: 5G. Superputerile tehnologiei. Episodul 1

Joi, 10 Dec 2020
Într-o serie de cinci episoade, HotNews Podcasts încearcă să răspundă cu ajutorul unor specialiști din cadrul Ericsson, unul din jucătorii globali din industria telecomunicațiilor, celor mai importante întrebări referitoare la impactul pe care tehnologia 5G îl va avea asupra societății și a mediului de business.
Batroun, Liban
Foto: TravelZoom.ro
HOTNEWS PODCASTS​

„Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 9. Liban: Ce găsești dincolo de catastrofe și crize sociale, plus povestea lui Pepe Abed, părintele petrecerilor de plajă

Vineri, 14 Aug 2020
În această ediție a podcastului "Caia și Bejan. Călătorii", încercăm să arătăm și o altă față a Libanului decât cea pe care o vezi la televizor. Vorbim despre orașele istorice Byblos, Batroun, templul Baalbek și spunem povestea lui Pepe Abed, părintele petrecerilor de plajă, colecționar de artă erotică antică, unul dintre cei care au pornit și crescut industria turistică libaneză.
Orchestra Fluieraș, Moldova (1973)
Foto: Lev Nosov/ Profimedia Images
HOTNEWS PODCASTS

„Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 8: Povestea vinului și a turismului moldovenesc

Joi, 6 Aug 2020
În această ediție a podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” vorbim despre turismul moldovenesc și despre cel mai important argument în favoarea acestuia: vinurile. O istorie a turismului oenologic din Republica Moldova, care sunt cramele importante din această țară, cine sunt protagoniștii poveștilor de succes și multe altele.
Plaja Sulina
Foto: TravelZoom.ro
HOTNEWS PODCASTS​

„Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 7: Este pregătită România pentru localizarea turismului?

Vineri, 31 Iul 2020
În plină pandemie COVID-19, televiziunile arată zilnic imagini cu aglomerații de oameni în vacanță, pe plaje sau terase, care par că nu respectă nicio regulă de siguranță sanitară. Cum putem totuși să ne facem în 2020 vacanța în România în condiții de siguranță? În episodul 7 din Hotnews Podcasts: „Caia și Bejan. Călătorii” încercăm să aflăm dacă este România pregătită pentru localizarea turismului.
Turism si coronavirus
Foto: Profimedia Images
HOTNEWS PODCASTS

Turism și coronavirus Caia și Bejan. Călătorii. Episodul 5: Mai plecăm în vacanță sau renunțăm?

Marţi, 3 Mar 2020
Ar fi înțelept să mai plecăm în vacanță în perioada următoare sau ar trebui să ne anulăm toate planurile de călătorie din cauza coronavirusului? Aceasta este tema episodului 5 din podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”, iar concluzia discuției ar fi una singură: e bine să fim prevăzători, dar nici într-un caz ridicoli.

Ton uriaș în Japonia
Foto: Profimedia

HOTNEWS PODCASTS. „Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 4: Mâncare locală sau doar atracții turistice? Bouillabaisse (Marsilia), Tikka masala (India), Sushi (Japonia)

Luni, 17 Feb 2020
În episodul 4 al podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” vorbim despre câteva feluri celebre din bucătăria locală despre care turiștii cred că ar fi exact mâncarea preferată a localnicilor. Ce sunt, în realitate, bouillabaisse (Marsilia), tikka masala (India) sau sushi (Japonia), mâncare locală sau doar atracții turistice?

Maya Bay, Thailanda
Foto: Profimedia

HOTNEWS PODCASTS. „Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 3: Turist la înghesuială. De la plajele din Thailanda distruse de celebritate, la protestele din Barcelona și Veneția împotriva turismului

Luni, 3 Feb 2020
Astăzi încercăm să aflăm răspunsul la una din marile dileme ale turistului modern: cum călătorim prin lume astfel încât să vedem cele mai cunoscute locuri, dar să ne și bucurăm de experiența respectivă, în același moment cu alte zeci de mii de oameni? Cu alte cuvinte, cum vizitezi plaja Maya Bay din Thailanda fără să distrugi ecosistemul sau cum să vezi Veneția sau Barcelona fără să-i superi pe localnici? Pe de altă parte, ce-ar fi Tokyo fără aglomerație?


Isfahan, Iran- Piața Centrală
Foto: Ana Maria Caia

HOTNEWS PODCASTS: „Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 2: Iran. Ce trebuie să știi dacă vrei să călătorești ca turist în țara ayatollahilor

Luni, 20 Ian 2020
Iranul este acum un subiect fierbinte pe agenda internațională. Și asta din cauza conflictului cu SUA, a doborârii cu rachete a avionului de pasageri ucrainean sau a protestelor izbucnite în marile orașe după ce autoritățile au încercat să mușamalizeze incidentul. În aceste condiții, este probabil puțin mai greu zilele acestea să te gândești la Iran ca la o destinație turistică de top care a atras numai în 2019 aproape opt milioane de vizitatori din toată lumea. Cu siguranță însă că există foarte mulți oameni care vor călători în continuare în Iran. Turismul nu se va opri în această țară. Iar acești oameni se întreabă dacă Iranul este un loc sigur pentru călătorii și ce au de făcut acolo. În această ediție a podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” vom încerca să răspundem la cât mai multe întrebări.

Caia și Bejan. Călătorii
Foto: Hotnews

HOTNEWS PODCASTS: „Caia și Bejan. Călătorii”. Episodul 1: Prejudecăți: De la „love hotelurile” din Japonia la „Cuba Libre”

Miercuri, 8 Ian 2020
Atunci când călătoresc, mulți oameni spun că pleacă undeva „să se deconecteze”. În realitate, o călătorie ar trebui să însemne o „reconectare” și nu o „deconectare”: o reconectare a noastră la civilizația umană, cu tot ce are ea mai bun și mai frumos, la natură, locuri, oameni. Acesta este motivul pentru care am făcut acest podcast: încercăm să conectăm ascultătorii la locurile frumoase pe care le-am vizitat și care ne-au învățat câte ceva despre lumea în care trăim. De două ori pe lună, vă invităm să ascultați podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”.

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by