Perspective diferite
Andreea si Norbert - organizatori Plai Festival
Foto: Hotnews
​Material sustinut de Grolsch

Perspective Diferite. Episodul 5. Andreea si Norbert, organizatorii festivalului Plai: Cred ca singura varianta este sa fii mereu orientat spre solutii si sa stii ca provocarile vor fi mereu parte din viata ta

de Smile Media
Miercuri, 20 Iul 2016 Perspective diferite
Andreea si Norbert au inceput proiectul Plai cat erau inca studenti din dorinta de a oferi Timisoarei ”un alfel de festival, unul care sa-i celebreze diversitatea si multiculturalitatea, unul care sa readuca in constinta colectiva ceea ce ne-a fost lasat ca mostenire, ceea ce ne face sa fim romani, banateni, timisoreni”
Spiri, cofondator Hostel Costel
Foto: Arhiva personala
​Material sustinut de Grolsch

​Perspective Diferite. Episodul 4. Spiri, fondator Hostel Costel: Cu siguranta discutiile iscate intr-un hostel sunt mult mai interesante decat stirile de la ora 5

de Smile Media
Luni, 18 Iul 2016 Perspective diferite
Spiri este unul dintre cei care au pus bazele Hostel Costel, un loc in care turistii veniti din toate colturile lumii descopera Timisoara si iau contact cu Romania. Hostel Costel este un business care a plecat de la o necesitate si s-a transformat in scurt timp intr-o pasiune si un mod de viata. "Alteori ma mir si eu cand imi spun cat sunt romanii de prietenosi – la un moment dat asta parea un cliseu la fel ca si istoria glorioasa a Romaniei – asa ca asta mai imi da speranta si mie" - Spiri.
  • Proiectul Perspective Diferite isi propune sa prezinte oameni care, prin pasiunea pentru ceea e fac, au abordat lucrurile diferit, creativ, adaugand o valoare certa domeniului in care activeaza.
Ina German
Foto: Arhiva personala
Material sustinut de Grolsch

Perspective Diferite. Episodul 3. Ina German, arhitect: Nu cred ca munca si pasiunea sunt notiuni foarte distante. Nu cred ca o pasiune sta undeva in cap si atat

de Smile Media
Miercuri, 13 Iul 2016 Perspective diferite
Ina German este arhitect la Zest Collective si asistent la Facultatea de Arhitectura. Ea crede despre Bucuresti ca este "asa de divers incat e aproape imposibil sa nu prinzi de fiecare data in cadru 5 tipuri de cladiri diferite si spune ca orasul lasa loc de interpretari magnifice ale contextului". Ina vorbeste frumos despre meseria sa si recunoaste, cu o sinceritate uimitoare, ca "vrea sa faca bani cand doarme". :)

  • Proiectul Perspective Diferite isi propune sa prezinte oameni care, prin pasiunea pentru ceea e fac, au abordat lucrurile diferit, creativ, adaugand o valoare certa domeniului in care activeaza.
Robert Obert
Foto: Arhiva personala
Material sustinut de Grolsch

​Perspective Diferite. Episodul 2. Robert Obert, ilustrator: Cred ca asta iubesc la ceea ce fac, ca sunt provocat sa fiu liber, desi ma-ncapatanez sa nu fiu, uneori

de Smile Media
Luni, 11 Iul 2016 Perspective diferite
Robert Obert a descoperit desenul inca de la varsta de 3 ani. De atunci deseneaza mai tot timpul, in metrou, acasa, la cafea cand iese in oras, chiar si la bere, asa cum chiar el ne-a povestit. "Cred ca putem vorbi de perspective diferite in multe domenii de activitate, nu doar in arta vizuala. Nu reinventeaza nimeni roata, dar ne putem stradui sa fim ceva mai sinceri in ceea ce priveste unghiul de perceptie".
  • Intra in articol pentru a citi un interviu cu Robert Obert, omul care a dus talentul pentru desen dincolo de pasiune.
Daniel Draghici
Foto: arhiva personala
​Material sustinut de Grolsch

Perspective Diferite. Episodul 1. Daniel Draghici, promoter evenimente: Dupa 13 ani, pot spune ca am vazut aproape tot

de Smile Media
Miercuri, 6 Iul 2016 Perspective diferite
Daniel Draghici este promoter de evenimente in Bucuresti si spune ca in jobul sau investeste 100% pasiune si 100% munca. Daniel spera ca a contribuit la evolutia scenei underground din Romania si vede Bucurestiul viitorilor 5 ani "mai frumos, mai educat si mai dornic de petrecere".

  • Intra in articol pentru a citi primul interviu din seria Perspective Diferite. Proiectul  isi propune sa prezinte oameni care, prin pasiunea pentru ceea e fac, au abordat lucrurile diferit, creativ, adaugand o valoare certa domeniului in care activeaza.

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by