Pastila de asigurari
Lansare Wise.travel
Foto: Fundatia Alaturi de Voi
Articol susținut de Metropolitan Life

Integrarea tinerilor cu dizabilități și susținerea activității ONG-urilor cu ajutorul WISE.travel, proiect premiat la Gala Societății Civile 2019

de A.L. Smile Media
Marţi, 23 Iul 2019 Pastila de asigurari
Proiectul WISE.travel al Fundației "Alături de Voi" România a obținut locul I în secțiunea Dezvoltare economică și socială în cadrul ediției 2019 a Galei Societății Civile. Vorbim despre un produs de economie socială, care a apărut datorită nevoii și dorinței oamenilor de a călători și de a fi corect informați în ceea ce privește serviciile turistice, dar și datorită nevoii organizației de a ajuta tinerii cu dizabilități.
Rareș Matei Manolache, Teodora Meluță
Foto: Metropolitan Life
Articol susținut de Metropolitan Life

20 la puterea 20: Poveștile a doi tineri de succes, care încearcă să schimbe fața României

de A.L. Smile Media
Joi, 13 Iun 2019 Pastila de asigurari
Un sportiv de excepție și un antreprenor de nici 20 de ani ne demonstrează că ambiția este cheia succesului și că merită pe deplin atenția noastră. La inițiativa Metropolitan Life am discutat cu Teodora Meluță, desemnată cea mai bună fotbalistă a anului 2018, și cu Rareș Matei Manolache, care are deja mai multe businessuri. Alături de acești tineri și nu numai, Metropolitan Life marchează aniversarea a două decenii de prezență în România și aduce în prim plan poveștile a 20 de tineri - artiști, antreprenori, sportivi și inovatori, care încă de la vârste fragede au cucerit lumea. În 20 de ani, acești tineri au inventat lucruri nemaivăzute, au cucerit cele mai importante scene ale lumii și au câștigat medalii în toate colțurile lumii. Metropolitan Life i-a ales pe acești tineri ca un exemplu al motorului societății românești de mâine.
20 la puterea 20
Foto: Biz
Articol susținut de Metropolitan Life

20 de tineri, 20 de povești impresionante: Tinerii care schimbă fața viitorului

de A.L. Smile Media
Vineri, 24 Mai 2019 Pastila de asigurari
Au inventat lucruri nemaipomenite până acum, au cucerit cele mai importante scene și au câștigat medalii în toate colțurile lumii. Prin poveștile a 20 de tineri care au scris și continuă să scrie istorie, Metropolitan Life sărbătorește împlinirea a 20 de ani pe piața din România. Campania 20 la puterea 20 aduce în prim plan povestea generației care crede că viitorul înseamnă posibilități care devin realitate.
Campania "Traieste Viitorul"
Foto: Metropolitan Life
Articol susținut de Metropolitan Life

Un român pensionat în 2048 va avea din pensia de stat o rată de înlocuire a venitului obținut ca salariat de sub 40%, spune un studiu KPMG

de Smile Media
Marţi, 27 Nov 2018 Pastila de asigurari
"Trăiește viitorul!", campania de educație financiară lansată de APPA (Asociația Pentru Promovarea Asigurărilor) în luna mai a acestui an și susținută de Metropolitan Life, continuă cu o componentă de promovare în mediul online prin lansarea platformei www.traiesteviitorul.ro. Campania își propune să informeze și să educe populația cu privire la modalitățile de economisire pe termen lung şi protecţie financiară pentru evenimente neprevăzute.
Carmina Dragomir - CEO Metropolitan Life
Foto: Hotnews
Articol susținut de Metropolitan Life

Pentru protecția familiei, românii caută soluții simple, flexibile și transparente

de Smile Media
Marţi, 18 Sept 2018 Pastila de asigurari
Conform studiilor realizate de Metropolitan Life, consumatorii români doresc să fie în control asupra nivelului de trai pentru a se putea bucura mai mult de viaţa de familie, deşi se simt constrânşi de presiunea vieţii de zi cu zi. Mai mult, realitatea culturală arată că românii evită subiectele care au legătură cu evenimentele mai puțin fericite ale vieții şi tind să solicite sprijinul familiei și al prietenilor atunci când apar evenimente neașteptate.
Carmina Dragomir - CEO Metropolitan Life Romania
Foto: Metropolitan Life
Material susținut de Metropolitan Life

VIDEO INTERVIU Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life: O parte foarte frumoasă a acestei profesii este că poți să îți alegi cum vrei să te dezvolți și ce pași să urmezi în carieră

de Smile Media
Marţi, 4 Sept 2018 Pastila de asigurari
Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life, a discutat în cadrul unui interviu despre cariera de consultant - antreprenor în domeniul asigurărilor de viață. Aceasta presupune un întreg ecosistem care poate genera venituri nelimitate.
#SunaUnPrieten
Foto: Metropolitan Life
Material susținut de Metropolitan Life

#SunăUnPrieten - Metropolitan Life lansează o campanie inedită despre obiceiurile românilor în situații neprevăzute

de Smile Media
Vineri, 31 Aug 2018 Pastila de asigurari
Metropolitan Life lansează #SunăUnPrieten, o campanie despre modul în care românii se raportează la situațiile neprevăzute, care adesea îi fac să se simtă lipsiţi de control. Campania a fost creată pentru promovarea asigurării de viață Așa cum vrei tu – o soluţie simplă, flexibilă și transparentă - prin care consumatorii pot avea mai mult control asupra momentelor imprevizibile pentru a se bucura mai mult de viaţă alături de cei dragi.
Carmina Dragomir - CEO Metropolitan Life Romania
Foto: Metropolitan Life

Întâlnire online: Antreprenoriatul în asigurări - Răspunsul industriei la cerințele noilor generații de consultanți financiari. Carmina Dragomir a discutat online cu cititorii

de Smile Media
Miercuri, 1 Aug 2018 Pastila de asigurari
Industria asigurărilor de viață a cunscut în ultimii ani o nouă abordare a consultantului financiar: CONSULTANTUL-ANTREPRENOR, o alegere profesională ce poate oferi românilor acces la venituri considerabile, un mediu de lucru activ, flexibil, dinamic, plin de provocări.
Tineri elevi
Foto: Smile Media
Material sustinut de Metropolitan Life

Vom continua sa ne implicam pentru a construi noi generatii de tineri pregatiti financiar - INTERVIU cu Ciprian Ladunca, CFO Metropolitan Life.

de Smile Media
Vineri, 3 Mar 2017 Pastila de asigurari
Educatia financiara si incluziunea sociala sunt doua zone la care Romania are mult de invatat de la alte tari din zona europeana. Statisticile realizate de-a lungul timpului plaseaza Romania pe ultimele locuri la aceste capitole. In acest context, companiile au inteles tot mai mult nevoia de a se implica activ, pentru a ajuta noile generatii de tineri sa fie mult mai bine pregatite decat cele anterioare, mai constiente si mult mai ancorate in realitate. Despre acest subiect povesteste Ciprian Ladunca, CFO Metropolitan Life, care a militat constant pentru implicarea companiei in numeroase proiecte de CSR in ultimii ani. Totodata, povesteste despre InfoCons Asigurari, prima aplicatie romaneasca pe zona de asigurari de viata si pensii private dedicata consumatorilor, ce a fost lansata de Metropolitan Life in parteneriat cu Asociatia pentru Protectia Consumatorilor, din dorinta de a le oferi romanilor accesul la informatiile de care au nevoie.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by