Managementul flotei auto
Mai multă siguranță pe 2 roți:
Foto: VIASAT SYSTEMS
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Mai multă siguranță pe 2 roți: monitorizare chiar și pentru motoare

de HotNews.ro
Marţi, 22 Iun 2021 Managementul flotei auto
Dacă privim la piața moto a ultimilor ani, punctul de referință conform statisticilor realizate de DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor) rămâne 2019: totalul motocicletelor și scuterelor înmatriculate pentru prima dată în România (noi și second-hand) a atins borna de 10.000, iar parcul moto total se apropia la acea dată de 150.000 de motociclete. Trendul a fost confirmat și de evoluția anilor următori, în ciuda condițiilor speciale legate de pandemie. Ținând cont de dorința oamenilor de a face față unui trafic urban din ce în ce mai aglomerat sau pur și simplu de plăcerea pe care o dă demarajul pe două roți, observăm generalizarea unei creșteri anuale constante de circa 5%.
Cum să-ți coordonezi întreaga flotă auto dintr-o aplicație direct de pe mobil?
Foto: VIASAT SYSTEMS
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Cum să-ți coordonezi întreaga flotă auto dintr-o aplicație direct de pe mobil?

de HotNews.ro
Luni, 16 Nov 2020 Managementul flotei auto
Ce manager de flotă n-ar vrea să aibă un control absolut asupra parcului său auto, ca și cum întreaga sa divizie de mașini ar fi la fel de ușor de manevrat precum o echipă dintr-un joc virtual? Cât de realizabilă este oare îndeplinirea acestei dorințe, ținând cont de dezvoltarea tehnologică actuală? Ultimii ani au adus evoluții substanțiale pe piața monitorizării auto. Din dorința de a eficientiza performanța flotelor, toată lumea încearcă să obțină cât mai multe informații și să găsească modalități cât mai bune de a interpreta și folosi aceste date.
Ford Trucks a ales ca partener de monitorizare flote compania Viasat Systems
Foto: VIASAT SYSTEMS
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Parteneriatele de lungă durată contribuie la prosperitatea afacerilor

de HotNews.ro
Luni, 26 Oct 2020 Managementul flotei auto
Progresând constant în ultimii ani, brandul Ford Trucks a urcat serios în topul preferințelor clienților de vehicule comerciale grele, ajungând ca în 2020 să atingă locul 4 din punct de vedere vânzări în acest segment. Mai mult decât atât, în categoria vehicule de construcții și vehicule municipale, Ford Trucks a reușit să ajungă lider de piață, poziție pe care și-a menținut-o în ultimii doi ani.
Despre furtul de autoturisme și recuperarea lor cu ajutorul tehnologiei
Foto: Viasat Group
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Hei, unde mi-a dispărut mașina? Despre furtul de autoturisme și recuperarea lor cu ajutorul tehnologiei

de Smile Media
Luni, 7 Sept 2020 Managementul flotei auto
Într-un raport publicat în acest an de Poliția Italiană se observa o reducere a numărului de mașini furate în 2019 raportat la anii anteriori. În ceea ce privește autovehiculele mici, au fost furate 95403 vehicule (comparativ cu 105 mii în 2018). Veștile bune se opresc însă aici, căci în ceea ce privește numărul mașinilor recuperate, doar 34198 au mai fost găsite (circa 36% din total). Urma celorlalte mașini dispărute a fost definitiv pierdută, făcând imposibilă recuperarea acestora. Situația este relativ similară și în privința mașinilor de transport marfă: în 2019 au fost furate 1429 de tiruri, comparativ cu peste 3000 în 2018, o reducere de circa 42%. Cu toate acestea, procentual numărul mașinilor recuperate rămâne constant de la an la an: doar 47% au fost găsite în 2019, comparativ cu 40% în 2018.
Despre un trafic mai bun și un aer mai curat
Foto: VIASAT SYSTEMS
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Poluare, monitorizare, fluidizare: despre un trafic mai bun și un aer mai curat

de Smile Media
Luni, 15 Iun 2020 Managementul flotei auto
Mai mult ca niciodată, tema poluării în marile orașe a devenit un subiect de interes major din momentul apariției rapoartelor care indicau o incidență crescută a cazurilor de îmbolnăvire cu COVID19 în metropolele cu grad de poluare mai ridicat. În aceeași măsură, interdicțiile impuse în perioada de stare de urgență au dus la reduceri fără precedent a gradului de poluare peste tot în lume, confirmând valorile mari de poluare asociate unui trafic intens.
Noul tău birou încape acum chiar și într-un buzunar
Foto: Viasat Group
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Păstrează distanța fără să-ți pierzi eficiența: noul tău birou încape acum chiar și într-un buzunar!

de Smile Media
Luni, 11 Mai 2020 Managementul flotei auto
Ca manager de flotă ești permanent pus în situația de a intra în contact cu oameni veniți din toate colțurile lumii, de a verifica și controla un trafic ce acoperă arii largi, mai mult sau mai puțin atinse de virusul care ne dă astăzi atâtea bătăi de cap tuturor. Firește, a ține permanent legătura cu colegii care călătoresc foarte mult este destul de riscant pentru oricine, așa că te întrebi: există oare vreo metodă de a-mi face meseria cu aceeași eficiență fără a mă expune la riscuri de îmbolnăvire inutile?
De la curățenia de zi cu zi la managementul flotei auto
Foto: Viasat Group
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

De la curățenia de zi cu zi la managementul flotei auto

de Smile Media
Luni, 13 Apr 2020 Managementul flotei auto
Chiar dacă mulți dintre noi suntem forțați să stăm acasă spre binele tuturor, sunt multe aspecte ale vieții cotidiene care trebuie în continuare să se desfășoare normal. Viața merge mai departe, iar oamenii trebuie să aibă acces la toate facilitățile cu care erau obișnuiți, chiar și în condițiile speciale ce caracterizează situația actuală. Avem nevoie de hrană, de servicii medicale de calitate, de utilități funcționale... Și poate mai mult ca niciodată toate acestea trebuie să fie active în parametri optimi, ținând cont de regimul special în care ne aflăm.
Cum organizăm haosul cu aplicațiile de management al flotei auto
Foto: Viasat Group
Articol susţinut de VIASAT SYSTEMS

Chiar și haosul poate fi organizat cu aplicațiile de management al flotei auto

de Smile Media
Luni, 30 Mar 2020 Managementul flotei auto
Recomandări, obligații, stare de urgență, izolare, carantină... Cuvinte care până acum o lună păreau în cel mai rău caz neobișnuite, capătă sensuri sumbre de câteva zile încoace. Fiecare dintre noi trebuie să-și ajusteze așteptările, să privească lumea prin lentile cu care nu eram obișnuiți și să fie pregătit să reacționeze rapid după cum o impun noile condiții. Situația este similară și în domeniul transporturilor: constatăm un blocaj major pe fondul crizei mondiale, se vorbește de coridoare de transport, de păstrarea șoferilor în carantină la trecerea granițelor, de securitatea mărfurilor...

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by