Jurnal din Israel
Tel Aviv
Foto: Hotnews
Jurnal din Israel​

​FOTOGALERIE 10 motive pentru care trebuie sa mergi in Israel

de Smile Media
Miercuri, 20 Dec 2017 Jurnal din Israel
Anul acesta am fost a patra oara in Israel, pentru doar patru zile. Desigur, prea putin pentru o tara a carui densitate de obiective turistice te poate face sa o parcurgi la pas, doar ca in patru zile s-au comprimat experiente pe care in alte locuri le poti avea in doua saptamani. De la plaja la pelerinaj si de la cluburi futuriste la bazaruri antice, le-am vazut pe toate. De aceea, am intocmit o lista limitata la 10 lucruri pentru care, chiar si intr-un city break, le poti bifa in Israel.
Muzeul de arta contemporana - Tel Aviv
Foto: Hotnews
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

de Smile Media
Luni, 11 Dec 2017 Jurnal din Israel
Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.
Faleza Tel Aviv
Foto: Hotnews
Jurnal din Israel​

​FOTOGALERIE Tel Aviv: plaje, muzici si trupuri

de Smile Media
Joi, 7 Dec 2017 Jurnal din Israel
Greu sa gasesti in lume un oras care petrece mai mult, care se odihneste mai seren. Un New York pe Malul Mediteranei, un colt de Europa sofisticata in Orientul Mijlociu, o destinatie de plaja excelenta, un oras in care noptile de distractie se continua si dupa ce se crapa de ziua. Oameni pe longboard-uri colorate coboara spre faleza orasului, de multe ori purtand doar o pereche de pantaloni scurti. Esti in inima civilizatiei est-mediteraneene, cu hedonismul ei milenar, cu cultul inca pastrat al corpurilor frumoase, cu o senzualitate subtila, dar neascunsa.
Terasa in Israel
Foto: Smile Media
Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Un altfel de Ierusalim: tatuaje si shakshuka

de Smile Media
Luni, 4 Dec 2017 Jurnal din Israel
De cele mai multe ori, turistii care ajung la Ierusalim nu ies de pe traseele clasice, cele care contin exclusiv obiective religioase. Dar dincolo de acestea, exista si un Ierusalim contemporan, plin de viata, in care oricine isi poate scrie o poveste foarte speciala de calatorie.
Cupola Stancii
Foto: Smile Media
Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Ierusalim: cetatea cucerita de pelerini

de Smile Media
Luni, 27 Nov 2017 Jurnal din Israel
Vazuta de pe Muntele Maslinilor, cetatea Ierusalimului, e solara si impunatoare. Pe masura ce te apropii de ea, redevine intima si apropiata. Strazile ei intortocheate si stramte sunt pline de oameni care-si duc inspre locurile sfinte dorintele, visurile si uneori durerile. Frumusetea pietrei de culoarea sofranului e completata de energia pelerinilor. E orasul lor si ei sunt adevaratii lui cuceritori.
Israel
Foto: Smile Media
Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

de Smile Media
Miercuri, 22 Nov 2017 Jurnal din Israel
De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by