Discutie online Luminita Tanasie, director de program World Wide Fund for Nature: Nu tot ce vand taranii in piata sunt produse bio
- Intalnirea s-a incheiat
- Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului
VIDEO AUDIO Medicul Corina Zugravu: Natura nu tine cont de canoanele moderne de frumusete
- Intrati in articol pentru a asculta emisiunea "Bucuresti punkt Bonn" si pentru a vedea cateva inregistrari din Studioul HotNews.ro
Cat si cum trebuie sa mancam? Medicul Corina Zugravu a discutat online
- Intalnirea s-a incheiat
- Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului
Dr. Luana Sahian: Ceaiul verde consumat in exces poate avea efecte negative asupra sanatatii
- Intalnirea s-a incheiat.
- Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului
Marian Ceausu: Sportul formeaza caractere, invata copiii sa comunice, si-i pregateste pentru ceea ce urmeaza in viata
Medicul Adrian Elisei: Nu trebuie sa mai mancati la fast-food-uri, mancati regulat, la 3 ore si nu depasiti orele 20 cu masa de seara
- Intalnirea s-a incheiat
- Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului
Psihoterapeutul Mirela Zivari: Nu dieta in sine e importanta, ci schimbarea mentalitatii si a stilului de viata
Gabi Szabo: Avem nevoie de o reforma foarte dura in sportul romanesc
Prof.dr.Dan Cheta: Bucataria traditionala era foarte sanatoasa pentru stramosii nostri. Azi nu mai facem atata miscare
Psihoterapeutul Mirela Zivari: Dieta si conceptul de a te abtine sunt o pacaleala
- Intalnirea s-a incheiat
- Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului
Gabi Szabo: Avem nevoie de o reforma foarte dura in sportul romanesc
Prof.dr.Dan Cheta: Bucataria traditionala era foarte sanatoasa pentru stramosii nostri. Azi nu mai facem atata miscare
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban: " 2000 de Kcalorii nu reprezinta nimic, este o conventie. Importante sunt tehnicile de gatit"
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, a discutat online cu cititorii HotFood
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban si adept al curentului prosumist in alimentatie, a fost in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii. (despre prosumism gasiti explicatii aici, pe WikiPedia).
- Intalnirea s-a incheiat
- Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului
- Intrati aici pentru alte articole din HotFood
Gabi Szabo: Avem nevoie de o reforma foarte dura in sportul romanesc
Faci sport doar cand te uiti la meci :)? Gabi Szabo a discutat online cu cititorii HotNews.ro
- Intalnirea s-a incheiat
- Intra in text pentru a vedea raspunsurile invitatei
Prof.dr.Dan Cheta: Bucataria traditionala era foarte sanatoasa pentru stramosii nostri. Azi nu mai facem atata miscare
- Intra in articol pentru a vedea raspunsurile invitatului

România și trenurile internaționale - O istorie de 130 de ani, de la trenurile ce parcurgeau peste 3.000 de km până la rutele mult mai scurte din prezent
Walker, Texas Ranger, se întoarce! / Vești bune pentru fanii Indiana Jones / Noi dovezi despre formarea găurilor negre supermasive
VIDEO Rusia, o viață în exil: Copiii Gulagului se luptă de 30 de ani pentru a reveni acasă
Sorin Cîmpeanu, invitat în studioul HotNews.ro de la ora 18,00. Realizator - Mona Hera
VIDEOINTERVIU/ Beneficiile pe care le pot acorda firmele angajaților anul acesta, dacă au posibilitatea, explicate de Cristian Rapcencu. De la cei 400 lei din telemuncă, la decontarea concediilor și cei 1.500 lei pentru creșă sau gradiniță/ Cum se poate deduce întregul cost cu casele de marcat