Crossroads, Bellevue, Seattle, Washington, U.S.A. | 15.03.2017      Folclorul rom��nesc la Oceanul Pacific (313 vizualizari)


Este o mare bucurie ��i o imens�� mul��umire sufleteasc��, s�� po��i asista, ca rom��n aflat tocmai pe coasta Oceanului Pacific, la zeci de mii de kilometri distan���� de locurile natale, la un spectacol de folclor autentic, cu totul ��i cu totul deosebit, desf����urat ��n cadrul Festivalului Multicultural Crossroads 2017, din Bellevue, Washington, U.S.A. Acest lucru a fost posibil datorit�� d��ruirii, a muncii pline de abnega��ie a unui grup de rom��ni, b��rba��i, femei ��i copii, care anima��i de dragostea pentru folclorul rom��nesc, pentru muzica ��i jocul nostru popular, pentru minunatele noastre costume populare at��t de mult admirate de c��tre ��ntreaga lume, au prezentat publicului american, cu mult�� acurate��e, c��teva dintre tradi��iile, obiceiurile, c��ntecele ��i dansurile caracteristice satelor rom��ne��ti, ��n prag de prim��var��. Este vorba de Ansamblul Folkloric Datina Seattle, al c��rui spectacol de debut a avut loc ��n 2013, tot la Festivalul Cultural Crossroads din Bellevue. Cu at��t mai mult trebuie admirat�� performan��a acestor oameni, care, f��r�� a fi profesioni��ti, fiecare av��nd un serviciu ��n cu totul ��i cu totul alte domenii, prin perseveren���� ��i sacrific��ndu-��i timpul lor liber, au reu��it s�� ating�� performan��e care ��i aduce ��n apropierea nivelului profesionist. Este, cu at��t mai mult de admirat faptul c�� au reu��it s�� insufle ��i copiilor lor acelea��i sentimente de dragoste fa���� de folclorul nostru autentic, fa���� de crea��iile ��i dansurile noastre populare. ��i felicit din toat�� inima. Mai multe detalii despre Ansamblul Folcloric DATINA Seattle pute��i g��si la https://www.facebook.com/search/top/?q=romanian%20folkloric%20ensemble%20datina%20seattle

@ raporteaza un abuz Autor: Paul Viorel Isac
YM
  voteaza (0 voturi)     

Fotografii si filme trimise in luna martie 2017

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Decembrie 2017
  Decembrie 2017
  34 fotografii si filme
 • Ianuarie 2018
  Ianuarie 2018
  28 fotografii si filme
 • Februarie 2018
  Februarie 2018
  32 fotografii si filme
 • Martie 2018
  Martie 2018
  20 fotografii si filme
 • inapoiVezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri