Brad, jud.Hunedoara | 10.12.2014      Dorel loveste din nou! (6758 vizualizari)


Fotografie facuta de mine ieri 09.12.2014 ora 14:12 in loc.Brad, jud.Hunedoara, in cartierul Poienita, la intersectia dintre str.Plaiuri si str.Randunelelor, in care se observa o autoutilitara a serviciului local de salubritate Retim impotmolita in canalul rezultat din cauza necompactarii umpluturii in straturi uniforme si succesive conform cerintelor proiectului la pozarea conductei de PVC din cadrul Contractului „HD-CL 6 Reabilitarea si extinderea aductiunilor si retelei de distributie a apei si a retelei de canalizare din Brad”, proiect cofinantat de UE prin Ministerul Mediului, POS Mediu, In mod similar nici autospecialele de pompieri sau salvare nu vor putea interveni in cazul unor solicitari facute de localnici. De asemenea, din cauza neluarii de catre constructor a masurii de indepartare in totalitate de pe platforma drumului a pamantului rezultat din excavari, pe majoritatea strazilor afectate de lucrari s-a format la ora actuala un strat gros de noroi prin care suntem nevoiti sa ne trimitem zilnic copiii la scoala, sa mergem la locurile noastre de munca sau oriunde este nevoie sa ne deplasam.

@ raporteaza un abuz Autor: CrisMo
YM
  voteaza (5 voturi)     

Fotografii si filme trimise in luna decembrie 2014

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Iulie 2021
  Iulie 2021
  8 fotografii si filme
 • August 2021
  August 2021
  24 fotografii si filme
 • Septembrie 2021
  Septembrie 2021
  2 fotografii si filme
 • Noiembrie 2021
  Noiembrie 2021
  2 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by