Gherghita-Prahova | 17.10.2014      Mandri ca suntem romani pe banii tai (1548 vizualizari)


Mândri că suntem români pe banii tăi! Sloganul electoral „mândri ca suntem români” este al PSD şi al prezidenţiabilului Victor Ponta. El apare pe un panou (apropo, din ce bani o fi fost plătit?) instalat la viitorul nod rutier de la Gherghiţa, judeţul Prahova, de pe traseul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti. Fără să fie marcat un eveniment anume, de exemplu, începerea lucrărilor, preşedintele Consiliului Judţean Prahova, Mircea Cosma, însoţit de mai mulţi parlamentari PSD, a cărat toată presa locală la faţa locului fix în campania electorală pentru a da câteva detalii, cu băţul, pe panoul inscripţionat cu sloganul PSD. Adică, dacă licitaţia pentru acordarea lucrării va decurge fără incidente, până la sfârşitul anului va fi realizată organizarea de şantier, iar în 2015 vor începe lucrările. Pesemne şi acestea se vor încheia în următoarea campanie electorală, adică localele din 2016! Apropo, despre acest sens giratoriu s-a vorbit la localele şi parlamentarele din 2012, iar la europarlamentare s-a nimerit să înceapă exproprierile. Banii (3,6 milioane de euro) provin de la bugetul central şi judeţean, adică sunt bani publici, din taxele şi impozitele românilor, gestionaţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Consiliul Judeţean Prahova. Ce caută, în aceste condiţii, reclama electorală a PSD la o investiţie realizată din banii publici? Investitia este una corecta, necesara, dar nu poate fi asociata cu partidele, avand in vedere ca alesii locali/judeteani sau cei care detin pozitia de ministru sau director de companie pentru asta sunt platiti, sa lucreze in interes public, nu sa faca propaganda electorala pe banii romanilor!

@ raporteaza un abuz Autor: Maria
YM
  voteaza (4 voturi)     

Fotografii si filme trimise in luna octombrie 2014

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Februarie 2021
  Februarie 2021
  2 fotografii si filme
 • Martie 2021
  Martie 2021
  3 fotografii si filme
 • Aprilie 2021
  Aprilie 2021
  2 fotografii si filme
 • Mai 2021
  Mai 2021
  1 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by