Bucuresti, Calea Victoriei | 29.06.2012      Peste 300 de persoane au cerut in Bucuresti, pe 28 iunie 2012 Unirea Basarabiei cu Romania (3) (718 vizualizari)


Peste 300 de persoane au cerut ieri intr-un mars organizat de catre Actiunea 2012, unirea rep. Moldova – Basarabiei cu Romania. Participantii s-au strans in fata muzeului Antipa din Piata Victoriei incepand cu ora 17.30 si apoi au plecat in mars catre Muzeul de Istorie. In dreptul Cercului Militar acestia au ingenunchiat asa cum au facuto romanii si pe 28 iunie 1940 atunci cand au aflat ca Basarabia a fost ocupata de trupe rusesti. In acelasi timp la Chisinau peste 500 de persoane , membri ai aceleiasi organizatii , au cerut in fata ambasadei Rusiei din Chisinau parasirea teritoriului rep. Moldova de catre trupele ruse de ocupatie. Manifestatii de comemorare au fost organizate in mai multe orase din Romania si rep. Moldova. Maine incepand cu ora 10.00 va avea loc in comuna Tunari, Ilfov , inaugurarea unui memorial dedicat victimelor ocupatiei sovietice din Basarabia de dupa 28 iunie 1940, in centrul acestuia aflandu-se statuia lui Nicolae Iorga, unul din cei sase romani care s-au opus cedarii fara incercarea de rezistenta a partii de Est de Prut a Romaniei. (3)

@ raporteaza un abuz Autor: roman basarab
YM
  voteaza (0 voturi)     

Fotografii si filme trimise in luna iunie 2012

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • August 2021
  August 2021
  24 fotografii si filme
 • Septembrie 2021
  Septembrie 2021
  2 fotografii si filme
 • Noiembrie 2021
  Noiembrie 2021
  2 fotografii si filme
 • Decembrie 2021
  Decembrie 2021
  7 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by