Strada Corbeni colt cu Toamnei | 20.04.2011      groapa de gunoi din centrul orasului (3) (898 vizualizari)


Domnii primari Ontanu si Oprescu au cu se mandri. Vin si alegerile in curand... ii votam cu siguranta. Pe langa parcurile reamenajate cu mare tam tam, spatiile verzi sau locurile de joaca, beneficiem si de spatiile de gunoi si focarele de infectie, in sectorul 2 al capitalei Busuresti. Focarul de infectie pe care vi-l supun atentiei se afla exact vizavi de una dintre cele mai interesante si frumoase case din Bucuresti. Ca sa nu te ia cu lesin de atata frumusete, avem pentru contrast un frumos teren amenajat cu gunoaie. Nu are pancarta gen "realizat de primar...." Asta nu se pune cum ar veni. E un necaz, un ghinion, un caz de nerezolvat. Ma gandesc sa investesc intr-o canistra cu benzina. Poate rezolva pompierii... Niste misive de la primarie si garda de mediu ma anunta ca e ok, proprietarii terenului vor fi cautati si amendati. Acum vreo 6 luni... Intre timp a fost iarna, zapada, gunoiul parca nici nu era acolo... dar ce te faci ca a venit primavara si odata cu ea, refresh-ul gunoaielor... un fel de ghiocei mai speciali... Le doresc celor doi primari si altora ca ei ca atunci cand s-or duce de pe lumea asta sa ajunga intr-un loc fetid, urat mirositor, cu gunoaie sub geam. Acum cu siguranta stau "la vila". (3)

@ raporteaza un abuz Autor: marc
YM
  voteaza (0 voturi)     

Fotografii si filme trimise in luna aprilie 2011

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Mai 2021
  Mai 2021
  1 fotografii si filme
 • Iunie 2021
  Iunie 2021
  6 fotografii si filme
 • Iulie 2021
  Iulie 2021
  8 fotografii si filme
 • August 2021
  August 2021
  24 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by