Sos Magurele sect 5 | 19.04.2011      gropi de gunoaie in oras (992 vizualizari)


Ne-am saturat de gropile de gunoi din Sos. Bucuresti Magurele. De 2 ani ne chinuim sa desfiintam gropile de gunoi din oras, dar efectiv nu reusim. Ne lovim de indiferenta autoritatilor. Avem teancuri de raspunsuri, memorii, petitii, se paseaza totul de la unul la altul. Am ajuns in final la Comisia Europeana unde speram sa obtinem ajutor. Este inimaginabil cum suntem supusi in Capitala europeana Bucuresti bolilor, gunoaielor, mizeriei, ca intr-un stat african sau chiar mai rau. Cata nesimtire poate sa incapa in pielea functionarilor si conducatorilor unor institutii cum sunt Garda de mediu, Agentia de protectie a mediului, Primaria sect 5 care e absolut inexistenta in orice, Primaria capitalei care intr-adevar a incheiat contract de salubrizare pt locuitorii sectorului 5, mai putin pentru zona noastra, ministerul mediului, autoritatea de reglementare in servicii comunitare etc. Chiar si in centrul Bucurestiului ar fi la fel, chiar si in Paris ar fi la fel, daca cateva zile nu ar interveni serviciile de salubritate. Inchipuiti-va ca pe sos Magurele, in sect 5, nu trec cu anii, puteti veni sa vedeti...SUNTEM PENTRU DESFIINTAREA GROPILOR DE GUNOI DIN ORAS. Nu putem fi noi condamnati pentru nesimtirea altora, a celor care arunca gunoaie pe camp si la marginea drumului si care nu au contracte individuale de salubritate. Va rugam sa ne sprijiniti. SI NOI PLATIM TAXE. Multumim.

@ raporteaza un abuz Autor: Maria Enescu
YM
  voteaza (1 vot)     

Fotografii si filme trimise in luna aprilie 2011

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Mai 2021
  Mai 2021
  1 fotografii si filme
 • Iunie 2021
  Iunie 2021
  6 fotografii si filme
 • Iulie 2021
  Iulie 2021
  8 fotografii si filme
 • August 2021
  August 2021
  24 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by