ROMANIA | 27.11.2010      NESIMTIRE ROMANEASCA (2) (890 vizualizari)


Priviti cu ce se ocupa unii in Romania ! Trimit "facturi otravite", pentru ca "fazanii" sa cada in plasa. Firma din oradea, cu nume mascat in ROMTELEMEDIA CARTE DE TELEFOANE - SRL, trimite societatilor comerciale (ce bine ca exista Pagini aurii si albe) factura pentru plata cartii de telefon, in valoare de nici mai mult si nici mai putin de 527,00 LEI. Mai grav, pe verso (vezi foto 2) sunt prezentate conditiile, cu un scris marunt (6) si argintiu, in asa fel incat sa renunti rapid in al citi cu atentie. In conditii, capcana este ca dac semnezi pentru aceasta factura va trebui sa platesti si urmatoarele 4 (patru) editii. Faptul ca afirma posibilitatea de a renunta la cea de a doua editie cu 30 zile inainte de expirarea primei editii este o a doua capcana. De platit vei avea de platit tot patru plati anuale ale abonamentului (art. 2.2.). Cu ani in urma a fost o firma din Spania care a tepuit o multime de firme din Romania prin aceeasi metoda. Unul din cei pacaliti am fost si eu. Nicu cu firma de avocatura nu am avut ce le face !? Deci atentie si ar fi foarte bine daca Protectia Consumatorului si Politia ar intra pe firul afacerii. SUCCES ! (2)

@ raporteaza un abuz Autor: NICK29
YM
  voteaza (1 vot)     

Fotografii si filme trimise in luna noiembrie 2010

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Februarie 2021
  Februarie 2021
  2 fotografii si filme
 • Martie 2021
  Martie 2021
  3 fotografii si filme
 • Aprilie 2021
  Aprilie 2021
  2 fotografii si filme
 • Mai 2021
  Mai 2021
  1 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by