ESENŢIAL
Gala��i: Moldovean în stare avansat�� de ebrietate, depistat în timp ce încerca s�� intre ilegal în România traversând înot Prutul Poli��i��tii de frontier�� au depistat un b��rbat din Republica Moldova, aflat într-o avansat�� stare de ebrietate, care a încercat s�� intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, se arat�� într-un comunicat transmis, luni, de Serviciul Teritorial al Poli��iei de Frontier�� Gala��i, relateaz�� Agerpres.
Vosganian: PSD s�� în��eleag�� dorin��a electoratului ca T��riceanu s�� fie candidat comun la preziden��iale Purt��torul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, spune c�� social-democra��ii trebuie s�� ia act de dorin��a electoratului coali��iei PSD-ALDE de a avea un candidat comun la alegerile preziden��iale - C��lin Popescu T��riceanu
Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, judecat pentru delapidarea a 9 milioane de lei, este balneolog la spitalul din Jibou Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, judecat pentru delapidare ��i luare de mit�� (este acuzat de delapidarea a 9 milioane de lei din banii spitalului pe care l-a condus), a ajuns balneolog la Spitalul Or����enesc Jibou, jude��ul S��laj, scrie Ziarul de S��laj.
VIDEO PSD a votat ca partidul s�� aib�� candidat propriu la preziden��iale / Anun��ul premierului despre schimbarea mini��trilor Carmen Dan ��i Teodor Mele��canu: Nu am luat decizia pentru c�� a��a vrea pre��edintele Iohannis Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul s�� aib�� candidat propriu la preziden��iale ��i s�� înceap�� negocieri cu partidul lui Victor Ponta ��i cu ALDE pentru sus��inerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica D��ncil�� a anun��at la finalul ��edin��ei de peste patru ore c�� s-a votat înlocuirea mini��trilor Carmen Dan ��i Teodor Mele��canu, în locul lor fiind propu��i Nicolae Moga ��i Ramona M��nescu. D��ncil�� a ��inut s�� îi dea replica lui Carmen Dan, sus��inând c�� a luat decizia înlocuirii acesteia nu pentru c�� a��a a cerut pre��edintele Iohannis, ci pentru c�� ea a considerat c�� este nevoie de credibilitate la acest minister.
Vremea se va înc��lzi semnificativ. Cum va fi vremea în urm��toarele dou�� s��pt��mâni Vremea se va înc��lzi semnificativ în urm��toarele zile, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge de la 21-24 de grade la 30-33 de grade, în majoritatea zonelor ����rii. Nu vor lipsi îns�� nici ploile, potrivit prognozei pentru urm��toarele dou�� s��pt��mâni.
Ursula von der Leyen sus��ine introducerea unui MCV privind statul de drept pentru toate ����rile membre. Ce mai propune candidatul pentru ��efia Comisiei Europene -UPDATE Candidatul pentru ��efia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sus��ine introducerea unui mecanism suplimentar privind statul de drept pentru statele membre, dup�� modelul Mecanismului de Verificare ��i Cooperare care func��ioneaz�� în prezent pentru România ��i Bulgaria.
UPDATE ��oferul ma��inii în care se afla R��zvan Cuc ar fi încercat o dep����ire neregulamentar�� / Ministrul a ajuns la spital dup�� ce a suferit o fratur�� la o mân��: Voi sta cu ghips 3 luni ��oferul ma��inii în care se afla R��zvan Cuc ar fi cel vinovat de producerea accidentului, dup�� ce ar fi f��cut o dep����ire neregulamentar��, peste marcajul continuu, moment în care a fost acro��at de un alt autovehicul, potrivit reprezentan��ilor Brig��zii Rutiere. În urma accidentului, ministrul Transporturilor a ajuns la spital ��i i-a fost pus�� o mân�� în ghips, având fractur��.
Dosarul ”Cocaina din Marea Neagr��”: ��eful Poli��iei anun���� c�� va sesiza Parchetul pentru modul în care ��eful de la crim�� organizat�� a gestionat opera��iunea ��eful Poli��iei Române, chestorul Ioan Buda, a anun��at luni c�� va sesiza Parchetul pentru neglijen���� în serviciu în cazul ��efului de la crim�� organizat�� ��i antidrog Tulcea, pentru modul în care a gestionat ancheta privind drogurile g��site în martie pe plajele de pe litoralul M��rii Negre, în total peste o ton�� de cocain�� brut��. ��efului de la crim�� organizat�� Tulcea i se imput�� c�� nu a raportat la timp acest caz, poli��i��tii ratând o captur�� de droguri aflat�� în 30 de saci.
Alan Turing, p��rintele informaticii, va figura pe bancnotele de 50 de lire Alan Turing, matematicianul care a ajutat Marea Britanie s�� câ��tige al Doilea R��zboi Mondial sp��rgând codurile nazi��tilor ��i a sfâr��it sinucigându-se dup�� ce a fost condamnat pentru homosexualitate, va figura pe bancnota de 50 de lire emis�� de Banca Angliei, relateaz�� Reuters.
Procurorul general: În momentul acesta, nu se mai pune problema ca Sec��ia special�� s�� mai retrag�� vreun apel în dosare Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, luni, dup�� discu��iile de la Sec��ia de anchetare a magistra��ilor, c�� în acest moment nu se mai pune problema retragerii niciunui apel din dosare. Sec��ia special�� a retras apelurile din dosarele lui Viorel Hrebenciuc, Sebastian Ghi���� ��i judec��torul Damian Dolache de la Curtea de Apel Bucure��ti, iar procurorul general sus��ine c�� dintre cele trei apeluri retrase, cel "cu cele mai pu��ine probleme" a fost cel din dosarul fostului parlamentar PSD Sebastian Ghi����, fugar în Serbia.
Momentul adev��rului pentru Ursula von der Leyen în Parlamentul European. Votul pentru ��efia Comisiei Europene se anun���� dificil Ursula von der Leyen, care sper�� s�� devin�� prima femeie la pre��edin��ia Comisiei Europene, va fi supus�� mar��i votului eurodeputa��ilor la Strasbourg, un scrutin cu rezultat incert ��i la care ale��ii anti-UE ar putea juca un rol decisiv, relateaz�� AFP, citat�� de Agerpres.
Igor Dodon cere SUA s�� sprijine recunoa��terea statutului de neutralitate permanent�� a R. Moldova Pre��edintele moldovean Igor Dodon a cerut Statelor Unite s�� sprijine eforturile R.Moldova pentru recunoa��terea, la nivel interna��ional, a statutului de neutralitate permanent��. Precizarea a fost f��cut�� dup�� întrevederea cu David Hale, subsecretar de stat pentru afaceri politice al Statelor Unite.
Digi 24: M��suri de austeritate pe masa CEX al PSD. Guvernul vrea s�� taie bursele studen��ilor ��i sporurile func��ionarilor publici ���În ��edin��a Comitetului Executiv Na��ional de luni, dincolo de remanierea mini��trilor, liderii partidului vor discuta un pachet de m��suri economice pe care îl va propune ministrul Finan��elor, Eugen Teodorovici. M��surile urmeaz�� a fi luate de Guvern, pân�� la finalul lunii pentru a fi adoptate o dat�� cu rectificarea bugetar��.
Fugi��i de acas��. Patru copii din Australia au furat ma��ina unuia dintre p��rin��i ��i au l��sat un bliet de adio Patru copii din Queensland, Australia, cu vârste cuprinse între 10 ��i 14 ani, ��i-au f��cut bagajele, au luat cu ei inclusiv echipament de pescuit ��i ceva bani, ��i au fugit de acas�� cu ma��ina unuia dintre p��rin��i, fiind g��si��i abia dup�� ce au reu��it s�� parcurg�� 900 de km.
Ministrul Transporturilor, R��zvan Cuc, implicat într-un accident rutier în timp ce mergea spre Guvern Ministrul Transporturilor, R��zvan Cuc, a fost implicat în aceast�� diminea���� într-un accident rutier, în timp ce mergea spre guvern, potrivit Digi 24.��oferul ma��inii în care se afla R��zvan Cuc ar fi încercat o dep����ire neregulamentar�� / Ministrul a ajuns la spital ��i i-a fost pus�� o mân�� în ghips
Cazul Sorina. Judec��toria Slatina amân�� pentru 18 iulie o decizie privind interdic��ia p��r��sirii ����rii ���Judec��toria Slatina a amânat decizia în cazul Sorinei, feti��a de 8 ani, din Baia de Aram��, pentru data de 18 iulie, pentru îndeplinirea unor obliga��ii stabilite în sarcina p��r��ilor, fiind vorba de chestiuni organizatorice.
Digisport: ”Sunt Simona ��i Radu împreun��?” Anun��ul f��cut de The Sun: ce le-au spus cei doi prietenilor Englezii de la The Sun au lansat o ipotez�� nea��teptat�� legat�� de via��a personal�� a campioanei de la Wimbledon, Simona Halep. Britanicii se întreab�� dac�� Radu Marian Barbu este iubitul secret al sportivei noastre. ”Sunt Simona ��i Radu împreun��?”, e titlul articolului.
Bogdan Licu, la sec��ia de anchetare a magistra��ilor: Vreau s�� aflu motiva��ia pentru care i s-a re��inut pa��aportul Sorinei Procurorul general Bogdan Licu s-a prezentat, luni, la Sec��ia de investigare a infrac��iunilor din justi��ie, declarând c�� a venit s�� i se spun�� care sunt motivele pentru care procurorii au re��inut pa��aportul Sorinei, feti��a de 8 ani din Baia de Aram��, luat�� pentru a fi dus�� familiei adoptive.
Boris Johnson vrea s�� negocieze un acord comercial cu Trump: ”Solu��ia sunt Statele Unite” Boris Johnson, candidat pentru a o succeda pe Theresa May, a declarat c�� va negocia cu pre��edintele american Donald Trump un acord comercial post-Brexit în primele dou�� luni dup�� ce va deveni premier al Marii Britanii, relateaz�� Reuters.
Contracandidatul lui Kovesi la ��efia Parchetului European sus��ine c�� nu se retrage din curs�� Contracandidatul lui Kovesi pentru ��efia Parchetului European, Jean-François Bohnert, a precizat pentru politico.eu c�� nu se retrage din curs��, în ciuda unor informa��ii potrivit c��rora ar urma s�� fie numit în fruntea Parchetului financiar na��ional al Fran��ei (echivalentul DNA).

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version