ESENŢIAL
Agen��ia Spa��ial�� European�� caut�� voluntari care s�� stea dou�� luni în pat, pentru 15.000 de euro Agen��ia Spa��ial�� European�� caut�� noi voluntari care s�� stea întin��i în pat 60 de zile, pentru a studia efectele vie��ii în condi��ii de imponderabilitate asupra corpului uman. Voluntarii vor primi pentru efort suma de 15.000 de euro, scrie Mediafax.
Edi��iadediminea����.ro: Cu simplitatea ��i plasticitatea ����ranului. Constantin Brâncu��i, sculptorul esen��ei române��ti: „F��r�� inim��, nu-i art��” „Nu-mi place s�� vorbesc despre mine sau despre arta mea. Operele mele vorbesc singure ��i nu au nevoie de nici o explica��ie”, spunea Constantin Brâncu��i într-o convorbire cu istoricul de art�� Ionel Jianu.
Un britanic a g��sit un mesaj într-o stricl�� lansat�� la ap�� în urm�� cu 82 de ani Un b��rbat din Marea Britanie a g��sit pe o plaj�� un mesaj într-o sticl�� lansat la ap�� în urm�� cu aproape 82 de ani, relateaz�� Agerpres.
Reac��ie agresiv�� a lui Paul St��nescu, întrebat despre afacerile rudelor sale: ”Sunt baron, da, baron local” / El love��te telefonul unei jurnaliste Un nepot al secretarului general al PSD, Paul Stanescu, este acuzat c�� mu��amalizeaz�� neregulile de la o ferm�� de porci din jude��ul Olt, iar chestionat în acest sens de c��tre un reporter Libertatea, Paul St��nescu a avut o reac��ie nervoas�� ��i a lovit telefonul jurnalistei: "Sunt baron, da, baron local! Hai, m��, las��-m��-n pace!”.
Amsterdam reformeaz�� Cartierul Ro��u: Vitrinele cu prostituate vor fi desfiin��ate Celebrele vitrine din Amsterdam în care prostituatele pozau pentru a-��i atrage clien��ii ar putea s�� dispar��, potrivit planurilor prim��riei, scrie Guardian. Administra��ia local�� ia în calcul desfiin��area acestor vitrine din cartierul ro��u ��i mutarea prostituatelor într-un complex erotic, unde acestea nu vor mai putea s�� ademeneasc�� trec��torii de pe strad��. Tocmai acest obicei reprezint�� un punct de atrac��ie pentru foarte mul��i turi��ti.
Alert�� cu bomb�� de la Veranda Mall a fost fals��: Pirotehni��tii nu au g��sit niciun dispozitiv explozibil - UPDATE Alerta cu bomb�� de la Veranda Mall din zona Obor s-a dovedit a fi fals��, pirotehni��tii neg��sind niciun dispozitiv explozibil.
Barna: Numirea unor ��efi de parchete f��r�� avizul CSM este o gre��eal�� greu de explicat ��i dezam��gitoare / Iohannis ��i Predoiu s�� vin�� în fa��a românilor ��i s�� explice de ce atâta grab�� (UPDATE) USR acuz�� c�� pre��edintele Klaus Iohannis ��i ministrul Justi��iei, C��t��lin Predoiu, au înc��lcat recomand��rile MCV privind respectarea avizelor negative ale CSM cu privire la numirea procurorilor ��efi, Dan Barna afirmând c�� numirea unor ��efi de parchete f��r�� avizul CSM este "o gre��eal�� greu de explicat ��i dezam��gitoare".
Digisport: Se îngroa���� gluma! FCSB, implicat�� de Gigi Becali în sp��lare de bani? DNA acuz��! Gigi Becali (61 de ani) a dezv��luit, zilele trecute, într-o interven��ie ÎN DIRECT la Digi Sport, c�� ia din nou în calcul varianta de a pleca din ��ar��, dup�� ce o banc�� i-a spus c�� nu-i mai poate ��ine banii.
UPDATE Orban, despre numirea ��efilor parchetelor în pofida avizelor negative ale CSM: Reamintesc c�� ��i Laura Kovesi a avut aviz negativ de la CSM când a fost numit�� Premierul Ludovic Orban a fost întrebat joi despre numirile f��cute de pre��edintele Klaus Iohannis la conducerea Parchetului General ��i a DIICOT în pofida avizelor negative ale CSM, Orban ��inând s�� reaminteasc�� faptul c�� ��i Laura Codru��a Kovesi a avut avizul negativ al CSM ��i când a fost numit�� procuror general, ��i când a fost numit�� la ��efia DNA. "Consider c�� propunerile sunt corecte, rezultatul unui proces de selec��ie obiectiv ��i f��r�� partizanat", a spus Orban.
Iohannis accept�� propunerile lui Predoiu ��i îi nume��te la ��efia Parchetelor pe Gabriela Scutea, Giorgiana Hosu ��i Crin Bologa / Scutea ��i Hosu aveau aviz negativ de la CSM Pre��edintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele pentru numirea în func��ii a noilor ��efi la Parchetul General, DNA ��i DIICOT, acceptând astfel propunerile ministrului Justi��iei, C��t��lin Predoiu, potrivit Administra��iei Preziden��iale. Gabriela Scutea a fost numit�� în func��ia de procuror general, Crin Bologa, în func��ia de procuror-��ef al DNA, iar Giorgiana Scutea, în func��ia de procuror-��ef al DIICOT. De men��ionat c�� Sec��ia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ pentru Gabriela Scutea ��i Giorgiana Hosu.Orban, despre numirea ��efilor parchetelor în pofida avizelor negative ale CSM: Reamintesc c�� ��i Laura Kovesi a avut aviz negativ de la CSM când a fost numit��USR: Într-o Românie normal��, procurorii-��efi nu pot fi numi��i f��r�� avizul CSM. Iohannis ��i Predoiu s�� vin�� în fa��a românilor ��i s�� explice de ce atâta grab��
Cânt��rea��a Andreea Antonescu, amendat�� dup�� o alarm�� fals�� la 112 Andreea Antonescu, fost�� membr�� a trupei Andre, a fost amendat�� pentru apelarea nejustificat�� a serviciului 112. Miercuri noapte, ea a sunat la 112 ��i a anun��at c�� este sechestrat�� într-un apartament din Ia��i, iar când poli��i��tii au ajuns la adresa indicat�� cânt��rea��a a negat c�� a sunat la num��rul de urgen����.
Iohannis: Incluziunea minorit����ii rome trebuie îndeplinit�� ��i în plan economic ��i social. R��mâne o provocare pentru clasa politic�� Pre��edintele Klaus Iohannis spune c�� incluziunea minorit����ii rome trebuie îndeplinit�� ��i în plan economic ��i social, pledând pentru acces nediscriminat la educa��ie ��i s��n��tate. ��eful statului mai spune c�� ridicarea calit����ii vie��ii pentru aceast�� minoritate este în continuare o provocare pentru clasa politic��, men��ionând ��i importan��a unor politici de combatere a urii ��i a extremismului.
Protest la Universitatea Cuza din Ia��i: Peste 1.000 de studen��i au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Tudorel Toader din func��ia de rector Un banner pe care au fost scrise aproape toate numele celor peste 1.000 de absolven��i care au semnat o scrisoare prin care i se cere demisia lui Tudorel Toader a fost afi��at, joi diminea����, în fa��a Universit����ii "Alexandru Ioan Cuza" din Ia��i. De asemenea, la registratura universit����ii au fost depuse ��i peste 30.000 de semn��turi ale peti��iei prin care lui Tudorel Toader i se cere s�� nu mai candideze pentru un nou mandat de rector al institu��iei de înv������mânt.
Liderii europeni se renunesc la Bruxelles pentru a dezbate bugetul UE. Iohannis va sus��ine alocarea unor fonduri substan��iale pentru politica de coeziune ��i agricol�� Pre��edintele Klaus Iohannis particip�� joi la reuniunea extraordinar�� a Consiliului European de la Bruxelles, în care se discut�� Cadrul Financiar Multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021 - 2027. Obiectivul reuniunii extraordinare este ob��inerea unui acord între statele membre privind viitorul buget al Uniunii, primul dup�� ie��irea Marii Britanii din blocul comunitar, iar dezbaterile se anun���� dificile.
���Investiga��ie Inclusiv: Crima organizat�� se bate cu industria farmaceutic�� ��i autorit����ile Medicamentele decontate de Casa Na��ional�� de Asigur��ri de S��n��tate (CNAS) din România sunt monitorizate ineficient. O investiga��ie Inclusiv a identificat zeci de trafican��i care cump��r�� tratamente de sute de mii de euro de la pacien��i, ��i le introduc din nou în farmacii ��i spitale, unde sunt decontate a doua oar�� pentru al��i pacien��i.
��tirile ProTV: Reac��ia unor români la vestea c�� investitori chinezi deschid o fabric�� în comuna lor: “S�� stea la ei acolo” Vestea c�� într-o comun�� din Prahova vor veni investitori chinezi s�� construiasc�� o fabric�� de frigidere e pe buzele tuturor localnicilor.
[P] Noi cursuri IT acreditate & sesiuni demonstrative gratuite, la Wantsome Bucure��ti Noi serii de cursan��i vor începe din martie, la Wantsome Bucure��ti, cursuri de Testare Manual��, Programare Front-End, Programare Java, Programare Python ��i Testare Automat��. Wantsome organizeaz�� ��i 2 sesiuni demonstrative cu participare gratuit��, la Impact Hub – Universitate (strada Tudor Arghezi, nr. 8-10): pe 22 februarie (14:00 - 17:00) pentru cursul de Testare Manual��, al��turi de trainerii Daniela Burghelea ��i Roxana Poraicu, ��i pe 23 februarie (14:00 - 17:00) pentru cursul de Programare Front-End, al��turi de trainerii Robert Diaconeasa ��i Andrei Soporean.
VIDEO Atacurile armate din Germania: 9 mor��i, ultimul bilan��. Atacatorul ��i mama sa au fost g��si��i mor��i / B��rbatul avea convingeri de extrem��-dreapta ��i a revendicat atacurile într-un video - UPDATE Nou�� persoane au murit ��i alte câteva au fost grav r��nite miercuri noaptea în Hanau, din apropierea Frankfurtului, în dou�� atacuri armate la baruri ar��be��ti din centrul ora��ului. Suspectul a fost g��sit mort acas��, al��turi de un alt cadavru care s-a dovedit a fi al mamei acestuia. Atacatorul era cet����ean german ��i avea permis de arm��, potrivit presei germane citate de BBC News. El a l��sat o scrisoare în care î��i exprima convingeri de extrem��-dreapta, transmite ��i Reuters, citând cotidianul Bild.
Curtea de Apel Bucure��ti judec�� joi contesta��ia medicului Beuran la m��sura arestului la domiciliu Curtea de Apel Bucure��ti ia în discu��ie joi contesta��ia referitoare la m��sura arestului la domiciliu dispus�� în cazul chirurgului Mircea Beuran, acuzat de DNA c�� a primit o mit�� de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicin�� ��i Farmacie „Carol Davila” Bucure��ti.
Coronavirus: Doi pasageri de pe nava de croazier�� Diamond Princess au murit / Bilan��ul mor��ilor în China a dep����it 2.000, îns�� num��rul de noi cazuri de infec��ii a înregistrat cea mai accentuat�� sc��dere Doi pasageri de pe nava de croazier�� Diamond Princess, la bordul c��reia au fost depistate peste 600 de persoane infectate cu noul coronavirus, au murit, a anun��at ministrul nipon al S��n��t����ii. Bilan��ul total al mor��ilor raportat de China este de 2.118 mor��i, îns�� num��rul de noi cazuri de infec��ii a înregistrat cea mai mare sc��dere de la sfâr��itul lunii ianuarie ��i pân�� acum.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by