ESENŢIAL
Inspec��ia Judiciar��: Ac��iune disciplinar�� împotriva a doi procurori care apar în înregistr��rile de la DNA Oradea Inspec��ia Judiciar�� a exercitat ac��iunea disciplinar�� fa���� de Ciprian Man ��i Cristian Ardelean, în prezent procurori la Parchetul de pe lâng�� Tribunalul Bihor, care apar în înregistrarea audio de la DNA Oradea în care se discuta despre activit����i de intimidare a judec��torilor, relateaz�� Agerpres.
VIDEO Olanda, responsabil�� în propor��ie de doar 10% pentru masacrul din Srebrenica Curtea Suprem�� din Olanda a decis c�� statul olandez este par��ial responsabil pentru moartea a 350 de oameni care au fost uci��i în masacrul de la Srebrenica, din Bosnia. Judec��torii au decis c�� trupele olandeze sunt vinovate în propor��ie de doar 10% argumentând c�� cel mai probabil solda��ii olandezi care f��ceau parte din trupele ONU de men��inere a p��cii ar fi putut preveni masacrul.
Ministerul Culturii confirm�� c�� Muzeul Holocaustului ar trebui s�� fie în curte la Antipa: Va fi creat un complex muzeal La doar câteva ore dup�� ce ministrul Culturii, Daniel Breaz, a declarat c�� nu exist�� vreo disput�� referitoare la Muzeul Antipa, institu��ia pe care o conduce a emis un comunicat în care scrie negru pe alb c�� pentru viitorul Muzeu al Holocaustului se are în vedere exact curtea muzeului Antipa. Propunerea ca Muzeul Holocaustului s�� fie construit în curte la Antipa a fost f��cut�� de Institulul ”Elie Wiesel”. Explica��iile directorului: Este adev��rat c�� zona este protejat��, dar asta nu însemn�� c�� nu se pot face construc��ii acoloAcademia Român��, despre propunerea construirii Muzeului Holocaustului în parcul Muzeului Antipa: Complet inadecvat�� ��i p��guboas��Zeci de personalit����i îi scriu premierului: Orice discu��ie privind înstr��inarea unei p��r��i din parcul de la Antipa, complet neavenit��
��tirile ProTv: Imagini virale cu 2.500 de bagaje blocate în aeroport. Pasagerii, nevoi��i s�� plece f��r�� ele Pasagerii care au plecat, miercuri, din aeroportul din Dusseldorf au fost nevoi��i s�� lase în urm�� bagajele, dup�� ce a ap��rut o defec��iune de amploare la sistemul de transfer al bagajelor.
��tirile ProTV: M��d��lina Ghenea a întors toate privirile în vacan����. B��rbatul care a înso��it-o. FOTO Actri��a român�� M��d��lina Ghenea a fost surprins�� petrecându-��i vacan��a în Portofino, al��turi de iubitul s��u Vito Schnabel.
Digi24: Gabriela Firea a spus totul: “Ion ��iriac m-a sunat!” Ce s-a întâmplat, “în spatele cortinei”, înaintea evenimentului de pe Arena Na��ional�� Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Na��ional��, peste 25.000 de oameni au aplaudat-o în picioare pe campioana noastr��, care a p��truns pe gazon al��turi de Ion ��iriac.
���VIDEO Premier��: Filmul „The Lion King” poate fi v��zut în cinematografe începând de ast��zi Iubitele personaje din "Lion King", una dintre anima��iile celebre scoase de studiourile Disney, revin la via���� într-un remake extrem de realist, realizat cu ajutorul celor mai moderne programe de anima��ie pe calculator.
Maia Sandu ar putea merge în vizit�� oficial�� la Moscova Dup�� ce a efectuat mai multe vizite importante la Bucure��ti, Bruxelles, Kiev ��i Berlin, premierul moldovean, Maia Sandu, spune într-un interviu la RFI c�� s��pt��mâna viitoare din nou va merge la Bruxelles, iar pân�� la sfâr��itul acestui an, ��efa Executivului de la Chi��in��u va merge, cel mai probabil, ��i la Moscova.
Primul caz de infec��ie cu West Nile din acest sezon, confirmat la un b��rbat din Gala��i Primul caz de infec��ie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat la un octogenar din Gala��i, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului Na��ional de S��n��tate Public�� (INSP).
Iranul îl contrazice pe Trump: SUA nu au doborât nicio dron�� Toate dronele Iranului s-au întors în siguran���� la baz��, a sus��inut vineri un purt��tor de cuvânt al armatei, dup�� ce pre��edintele american Donald Trump anun��ase c�� o nav�� american�� a distrus o dron�� iranian��.
Am fost într-un tur al Casei Poporului pentru str��ini ca s�� v��d ce se spune despre Ceau��escu Am fost curios s�� v��d cum arat�� un tur al Casei Poporului, f��cut pentru turi��tii vorbitori de limb�� englez��. Eram destul de îngrijorat având în vedere experien��a mea de când aveam zece ani, când am venit aici cu înv������toarea ��i colegii de clas��. Atunci ghida a vorbit mai mult despre recordurile cl��dirii ��i aproape deloc despre dictatura ceau��ist��. Oare acela��i lucru îl afl�� ��i turi��tii str��ini care viziteaz�� acum Palatul Parlamentului? Musai trebuia s�� verific.
VIDEO Un nou scandal marca Trump: Suporterii s��i au scandat ”Trimite��i-o acas��!”, referindu-se la o membr�� a Congresului. Pre��edintele sus��ine c�� nu e de acord cu fanii s��i Pre��edintele Donald Trump a declan��at un nou scandal, fiind acuzat de rasism. Dup�� ce le-a „invitat” pe mai multe membre ale congresului american s�� plece în ����rile de origine, mesajul s��u a fost preluat de suporteri care, la ultimul miting electoral, au început s�� scandeze ”Trimite��i-o acas��!”, referindu-se la una dintre femeile vizate de liderul de la Casa Alb��, democrata Ilhan Omar. Trump a sus��inut ulterior c�� nu este de acord cu astfel de scand��ri.
���VIDEO Scandal monstru într-o aeronav�� Tarom: o familie evacuat�� cu for��a. Preciz��rile companiei O familie a fost evacuat�� dintr-o aeronav�� Tarom dup�� ce so��ia ar fi scuipat ��i jignit echipajul care a rugat-o s�� elibereze locul pe care îl ocupa în dreptul ie��irii de urgen���� ��i care nu-i era alocat. Mai mult ea nu vorbea nici limba englez��, nici limba echipajului, în acest caz român��, condi��ie obligatorie pentru pasagerii care ocup�� acest loc.
Digi 24: Daniel Dobre dezv��luie motivul pentru care Simona Halep refuz�� s�� mearg�� la emisiuni televizate în România Simona Halep e afectat�� de atitudinea „hater”-ilor atât în rândul comentatorilor sportivi, cât ��i în rândul fanilor. Este motivul pentru care a renun��at s�� mai citeasc�� presa ��i comentariile ��i nici nu merge în emisiuni televizate, a dezv��luit Daniel Dobre, antrenorul proaspetei campioane de la Wimbledon, la Digi24.
��tirile ProTV: Imagini de pe singurele plaje pentru nudi��ti din România. Turist��: ”Am r��mas cu gura c��scat��”. VIDEO Pe litoralul românesc mai sunt doar dou�� plaje amenajate pentru nudi��ti, între Eforie Nord ��i Eforie Sud. La Vama Veche, amatorii de bronz f��r�� urme au fost împin��i spre nordul sta��iunii, pentru c�� plaja s-a umplut de ��ezlonguri.
��tirile ProTV: Scandal cu pumni ��i urlete la bordul unui avion Tarom. VIDEO filmat de un pasager Circ cu pumni, urlete ��i amenin����ri la bordul unui avion Tarom, care urma s�� decoleze din Bucure��ti c��tre Cairo. Totul a pornit dup�� ce o femeie de origine arab��, care nu vorbea englez��, ar fi...
Leo de la Strehaia a fost re��inut pentru 24 de ore, sub acuza��ia de în��el��ciune Afaceristul Leo de la Strehaia a fost re��inut joi, pentru 24 de ore, dup�� mai bine de trei ore de audieri, fiind acuzat de în��el��ciune, informeaz�� Mediafax. El urmeaz�� a fi prezentat din nou vineri la audieri în fa��a poli��i��tilor ��i procurorilor, care vor decide dac�� vor propune arestarea preventiv��.
Parlamentul European sus��ine „deplin” candidatura lui Kovesi pentru ��efia Parchetului European Parlamentul European sus��ine în continuare candidatura Laurei Codru��a Kovesi pentru ��efia Parchetului European, potrivit unui comunicat al PE.
Comisia European�� aloc�� peste 4 milioane de euro pentru a sus��ine libertatea presei ��i jurnalismul de investiga��ie Comisia European�� a lansat ast��zi, 18 iulie, un apel pentru depunerea proiectelor pentru sus��inerea libert����ii presei ��i a jurnalismului de investiga��ie în Europa. Termenul limit�� pentru depunerea proiectelor este 27 septembrie, 2019.
Cum explic�� CCR c�� nu pot fi interzise amnistia ��i gra��ierea pentru fapte de corup��ie prin Constitu��ie: Încalc�� demnitatea uman��/ Afecteaz�� nepermis exercitarea puterii publice în beneficiul cet����enilor Curtea Constitu��ional�� sus��ine c�� interzicerea prin Constitu��ie a amnistiei ��i gra��ierii pentru fapte de corup��ie încalc�� principiul egalit����ii ��i demnitatea uman�� ��i „limiteaz�� în mod excesiv puterea statului ��i marja sa de apreciere, afectând, în mod nepermis, exercitarea puterii publice în favoarea/ beneficiul cet����enilor”.CCR a respins ini��iativele de revizuire a Constitu��iei în sensul interzicerii amnistiei ��i gra��ierii pentru fapte de corup��ie

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version