Electric Castle
Electric Castle 2021
Foto: Facebook

EC_Special In The City: Cel puțin 4 motive pentru care ediția Electric Castle din 2021 a fost memorabilă

de Marius Ghenț HotNews.ro
Marţi, 17 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special, ediția de oraș, s-a încheiat după șapte zile de concerte și evenimente culturale în centrul orașului Cluj-Napoca și la Cetățuie. A fost o experiență memorabilă, obositoare și cu o încărcătură emoțională substanțială pentru artiști, cei din organizare și public.
EC Special - Concert Subcarpati - Unirii Stage
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

S-a încheiat EC_Special by Electric Castle: „Un exercițiu de încredere colectivă”, de speranță pentru artiști și bucurie pentru public

de HotNews.ro
Luni, 16 Aug 2021 Electric Castle
Primul festival de după începerea pandemiei, EC_Special by Electric Castle, a adunat timp de 10 zile peste 186,000 de participanți. Au fost 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de trupe dintre cele mai apreciate la nivel național și internațional, în peste 20 de locuri din Cluj-Napoca și de pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida.
Adrian Despot EC_Special
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

Adi Despot, Vița de Vie, la EC_Special by Electric Castle: „Pandemia a fost îngrozitoare, depersonalizantă. Nu mai vreau să iau pauză”

de HotNews.ro
Sâmbătă, 14 Aug 2021 Electric Castle
Solistul trupei Vița de Vie, Adi Despot, a vorbit în cadrul conferințelor EC_Talks by Electric Castle, despre timpul petrecut în pandemie, viața de familie între concerte și planurile muzicale de viitor.
Electric Castle 2021
Foto: Facebook

EC_Special: Muzică românească bună și party-uri deasupra orașului sau ce ne așteaptă în weekend la Electric Castle

de Marius Ghenț HotNews.ro
Vineri, 13 Aug 2021 Electric Castle
Când organizezi un festival pe o perioadă de șapte zile, nu toată lumea va reuși să ajungă în fiecare seară la concerte. Pentru că job, oboseală sau alte întâlniri prestabilite. Azi începe weekendul și te poți bucura de experiența EC_Special fără să te gândești la ziua de mâine.
FOTO Prof. Daniel David la EC_Talks
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

Prof. Dr. Daniel David, la EC_Special by Electric Castle: „Revenirea la concerte și la evenimente ajută starea psihică a oamenilor după pandemie”

de HotNews.ro
Vineri, 13 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special by Electric Castle continuă la Cluj cu zeci de concerte în centrul istoric, pe Cetățuie și în Piața Unirii, cu instalații spectaculoase new media, dar și cu o serie conferințe pe teme de maxim interes și extrem de relevante pentru spațiul public: sănătate mintală în contextul pandemiei, educație sexuală, sustenabilitate și dezvoltare durabilă.
Electric castle 2021
Foto: Facebook
Parteneriat media

Peste 16.000 de participanți, miercuri, la EC_Special, la Cluj/ Joi au loc zeci de concerte de neratat, expoziții și conferințe pe teme de sănătate mintală.

de HotNews.ro
Joi, 12 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special continuă în forță la Cluj! Peste 16.000 de persoane s-au bucurat ieri, miercuri 11 august, de concertele din centrul istoric al Clujului și de pe Cetățuie, și-au întâlnit artiștii preferați, au dansat și au cântat pe ritmuri electro, rock, indie, house, grime, rap și experimental.
Electric Castle 2021
Foto: Facebook
​Reportaj de la Electric Castle 2021

EC_Special In The City: Marea revenire a lui Golan și cum a transformat The Blaze centrul Clujului într-un ring de dans

de Marius Ghenț HotNews.ro
Marţi, 10 Aug 2021 Electric Castle
După trei zile la Bonțida, Electric Castle s-a mutat în centrul orașului Cluj-Napoca, unde timp de șapte zile vor avea loc concerte, expoziții media și conferințe. Prima noapte a debutat cu niște episoade de ploaie, de parcă au fost adus și fenomenele meteorologice de la castelul Banffy, nu doar infrastructura. Din fericire, vremea s-a calmat relativ repede, ceea ce le-a dat un plus de entuziasm participanților.
Festivalul EC_Special by Electric Castle 2021_vibes
Foto: Electric Castle
Parteneriat media

Meet you in the city! După 3 zile și 3 nopți electrizante pline de distracție la castel, de azi EC_Special by Electric Castle se mută la Cluj

de HotNews.ro
Luni, 9 Aug 2021 Electric Castle
Primul și cel mai mare festival din ultimul an și jumătate a debutat într-o atmosferă electrizantă care i-a făcut pe participanți să se distreze 3 zile și 3 nopți! Comuna clujeană Bonțida a devenit weekendul trecut capitala muzicii live, a bucurie și distracției.
Electric Castle - Laura, 32 de ani, Marketing
Foto: Hotnews

Reportaj de la Electric Castle 2021. Cum văd tinerii marea reîntâlnire: „E primul festival pentru mine vara asta”

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Duminică, 8 Aug 2021 Electric Castle
Electric Castle a intrat în a 3-a zi de festival, ultima la Bonțida înainte să se mute la Cluj, și am fost să văd care e atmosfera și ce spun oamenii despre primul mare festival organizat în România de când cu pandemia de care ni s-a acrit tuturor.
Electric Castle Bontida
Foto: Facebook

Cluj: Începe Electric Castle

de DP HotNews.ro
Vineri, 6 Aug 2021 Electric Castle
250 de artişti din 23 de ţări de pe trei continente se vor afla începând de vineri la ediţia din acest an a Electric Castle, eveniment desfăşurat timp de zece zile în peste 20 de puncte din Bonţida şi Cluj-Napoca, scrie Agerpres. Este vorba de o "experienţă rural - urbană nemaiîntâlnită", un festival care implică peste 10.000 de participanţi şi 15.000 ore de muzică diversă şi de calitate, arată organizatorii. Line-up-ul "EC_Special" se întregeşte cu o nouă listă de 40 de artişti, care vor urca pe cele 15 scene din Bonţida şi Cluj-Napoca, între 6 şi 15 august.
EC_Special: în sfârșit, împreună din nou după 2 ani

Foto: Electric Castle
Parteneriat media

EC_Special: în sfârșit, împreună din nou după 2 ani


de Marius Ghenț HotNews.ro
Joi, 5 Aug 2021 Electric Castle
EC_Special debutează cu trei zile de muzică electronică la castelul Banffy, locul în care ne vom revedea anul viitor la EC8 cu Gorillaz, Twenty One Pilots, Deftones and many more. Până atunci ne strângem în 6-8 august pentru un festival special, cu o configurație nouă și un line-up care o să-i mulțumească în special pe puriștii care au venit la EC înainte de ploile torențiale.
Electric Castle Bontida
Foto: Facebook
 documente
(05 Aug 2021) PDF, 10MB

Programul complet al Electric Castle. EC_Special începe vineri

de G.S. HotNews.ro
Joi, 5 Aug 2021 Electric Castle
Electric Castle EC_Special va începe vineri, 6 august, artiștii urmând să urce pe cele 6 scene de la Bonțida până duminică, 8 august. Din 9 și până pe 15 august EC_Special se mută la Cluj-Napoca.
Festivalul EC_Special by Electric Castle 2021
Foto: Electric Castle
Electric Castle 2021

Vineri începe EC_Special by Electric Castle. Află totul despre cazare, program și evenimente, la primul și cel mai mare festival de după pandemie!

de HotNews.ro
Miercuri, 4 Aug 2021 Electric Castle
Back to life este motto-ul acestei ediții manifest, prin care participanții sunt invitați să trăiască bucuria a tot ce ne-a lipsit în pandemie. Urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante de artă new media și evenimente educaționale inspiraționale. Toate, între 6-15 august, la primul și cel mai mare festival de după pandemie. Biletele sunt limitate!
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by