Drink Insider / Drink Insider
Pagina 2
Articol susţinut de Paharnicul.ro
TRAVEL VLOG Vinurile Rasova în vizită la New Egreta Resort | Wine Travel & Food Destinations - seria 1, episodul 3
20 Iul •
DRINK INSIDER
Drink Insider Travel: Creta, locul de unde n-ai vrea să te mai întorci. Mare, munte şi vinuri excepţionale
13 Iul •
DRINK INSIDER
Drink Insider Story: Ce este redopuirea și cum poate ea prelungi viața vinului
7 Iul •
DRINK INSIDER
Controverse Drink Insider: Femeia frumoasă şi vinul bun. Sau viceversa
29 Iun •
DRINK INSIDER
Drink Insider News: Record la Concours Mondial de Bruxelles 2021: peste 10.000 de vinuri înscrise în competiţie
Articol susţinut de Paharnicul.ro
TRAVEL VLOG Dobrogea pe diagonală: De la Cernavodă la Dunavăţul de Jos, via Cetatea Enisala şi portul Jurilovca | Wine Travel & Food Destinations...
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Gabriel Roceanu - director general, Crama Oprişor: "În România, medalia pusă pe sticla cu vin nu este atât de importantă ca în străinătate"
9 Iun •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Valeriu V. Cotea, despre Orange Wine: "În România, acolo unde se fac vinuri în sistem casnic, se foloseşte cam aceeaşi tehnologie"
Articol susţinut de Jidvei
VIDEO INTERVIU Tiberiu Găman - director dezvoltare tehnologică, Grupul Jidvei. „Viticultura de precizie”, o realitate: tablete şi reţea wireless...
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Silviu Traşcă - manager podgorie, Crama Oprişor. Îngheţul de primăvară seamană cu explozia unei bombe într-o maternitate: mugurii...
Articol susţinut de Paharnicul.ro
TRAVEL VLOG Soarele de pe Dealul Vifor, ţestoasele din vie şi o degustare de vin cu două Nuduri | Wine Travel & Food Destinations - seria 1, episodul 1
Articol susținut de Domeniile Panciu
VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: „Facem asocieri vin-mâncare de plăcere şi nu defoame sau de sete”. Un preparat, 5 garnituri şi 5 vinuri...
4 Mai •
DRINK INSIDER
Istorii Drink Insider: Vinul japonez - o poveste fascinantă. Viticultura japoneză - bazată exclusiv pe soiuri locale. Japonezii preferă vinurile...
27 Apr •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Valeriu V. Cotea: "Cisternele din beton sunt ca nişte garsoniere pentru vin"
Articol susținut de Crama Oprișor
VIDEO INTERVIU Ciprian Paleologu, artist vizual: „În timpul zilei, ne consumăm existenţa, bifăm sarcini şi uităm să ne bucurăm de viaţă. Trăim o...
13 Apr •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: "Dacă asocierea dintre vin şi mâncare este bine făcută, vom simţi un curcubeu pe cerul gurii"
6 Apr •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Mirela Heizer, inspector ONVPV: „Degeaba am recomandat producătorilor de vin să planteze soiuri româneşti, majoritatea au preferat...
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Luminiţa Tzakis - director de vânzări, Crama Oprișor: "Preţul vinului nu va creşte. Consumatorii vor cumpăra la fel de mult vin,...
23 Mar •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: "Extragerea dopului prin capişon: e oribil să vezi un vin servit într-o asemenea manieră"
Articol susţinut de Paharnicul.ro
VIDEO INTERVIU Mircea Matei, director general Villa Vinea: "La eveniment, am fost emoţionat toată seara, fiindcă aici, în vârful dealului, dacă...
9 Mar •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: "Paharul de vin se ţine doar de picior. Nu e un moft, avem o explicaţie tehnică pentru această regulă"
Articol susţinut de Paharnicul.ro
VIDEO INTERVIU Mihai Cristian Focea - enolog, Gramma Wines: "Feteasca Neagră din recolta 2019 a atins un nivel de calitate pe care-l obţii doar o...
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Veronica Gheorghiu - enolog, Crama Oprișor: Culoarea vinului rozé nu e „un dat de la natură”. Producătorul hotărăşte nuanţa, în...
16 Feb •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Mirela Heizer, inspector ONVPV: "Nu există vin negru, există doar vin roşu din struguri negri. Nu există vin cu zero sulfiţi"
9 Feb •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Valeriu V. Cotea: "Când vorbim de vinuri mari, fiecărui tip de vin îi corespunde o anumită pădure din care se fac butoaiele"
Articol susţinut de Jidvei
VIDEO INTERVIU Claudia Horşia - şef de laborator, Grupul Jidvei: "Vinul, după laptele matern, este cel mai complex aliment"
26 Ian •
DRINK INSIDER
Drink Insider tips: Dacă bem doar un pahar sau două, cu restul vinului din sticlă, ce facem?
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Gabriel Roceanu - director general, Crama Oprişor: Vinul de casă, pro şi contra
12 Ian •
DRINK INSIDER
Istorii Drink Insider: "Lotul Căpşunica", un cadou otrăvit pentru viticultorii europeni
5 Ian •
DRINK INSIDER
VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: "Şcolile de somelieri din România scot absolvenţi pe bandă rulantă"
30 Dec •
DRINK INSIDER
Drink Insider tips: Câteva posibile asocieri ale vinului cu preparatele tradiţionale româneşti prezente pe masa de Revelion
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Ciprian Paleologu, artist vizual: "Când mă uit la etichetele unor vinuri româneşti, văd multă banalitate şi o siguranţă a omului fricos"
Articol susţinut de Paharnicul.ro
VIDEO INTERVIU Mihaly Denes - enolog, Villa Vinea: "Argilla a început ca un experiment, dar, fiindcă vinul a evoluat foarte bine, a fost...
Articol susţinut de Paharnicul.ro
VIDEO INTERVIU Marian Olteanu - proprietar, Vinurile Gramma: "În 2021, vom încerca să ne transformăm consumatorii în parteneri de business"
2 Dec •
DRINK INSIDER
Controverse Drink Insider: Mai poţi fi considerat un pasionat de vin dacă bei vin fiert?
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Silviu Traşcă, manager podgorie, Crama Oprişor: "Producţia mare la hectar nu mai este un obiectiv al viticulturii moderne"
17 Nov •
DRINK INSIDER
DrinkInsider shopping tips: Cum să cumpărăm o sticlă cu vin de circa 5 euro fără să ne păcălim
Articol susţinut de Paharnicul.ro
VIDEO INTERVIU Mircea Matei - director general, crama Villa Vinèa: "Din soiurile internaţionale se obţin vinuri de înaltă calitate, dar viitorul...
3 Nov •
DRINK INSIDER
Controverse Drink Insider: Cum ar trebui să fie o prezentare de vin? Serioasă sau relaxată?
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Luminiţa Tzakis - director vânzări, Crama Oprişor: "Nu toate restaurantele au înţeles că vânzarea vinului cu un adaos mai mare de...
Articol susţinut de Jidvei
VIDEO INTERVIU Ana Necşulescu, director marketing Jidvei: "Nu vindem poveşti, spunem adevărul!"
Articol susţinut de Paharnicul.ro
VIDEO INTERVIU Liviu Grigorică, enolog: "Mai bine un an fără vin, decât un an în care să-ţi dezamăgeşti clienţii"
6 Oct •
DRINK INSIDER
Istorii Drink Insider: Malbec, sau cum a construit Argentina un brand de ţară de mare succes
29 Sep •
DRINK INSIDER
Controverse Drink Insider: Câtă încredere poţi avea într-un critic de vin?
Articol susţinut de Jidvei
VIDEO INTERVIU Ioan Buia, enolog: „Compania Jidvei îi consideră pe viticultorii din România colaboratori şi prieteni”
15 Sep •
DRINK INSIDER
Controverse Drink Insider: Şpriţul, pentru unii mumă, pentru alţii ciumă
Articol susţinut de Crama Oprişor
VIDEO INTERVIU Liviu Grigorică: "Spre deosebire de informatică, viticultura nu se poate dezvolta peste noapte"
1 Sep •
DRINK INSIDER
Analiză Drink Insider: Cum a scos Nicolae Ceauşescu România de pe harta mondială a vinului
CELE MAI CITITE