Donează pentru linia întâi
Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției
Foto: Donează pentru linia întâi
Donează pentru linia întâi

„Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații

de Smile Media
Miercuri, 20 Mai 2020 Donează pentru linia întâi
O serie de echipamente de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații realizate prin platforma Donează pentru linia întâi au ajuns la Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției (CNCCI), „creierul” operațiunilor de intervenție de la începutul crizei medicale generate de COVID-19.
Donează pentru linia întâi cu un simplu SMS
Foto: Donează pentru linia întâi
Donează pentru linia întâi

Susține-i pe cei din linia întâi cu un simplu SMS

de Smile Media
Linia întâi este cel mai temut front atunci când lupta se dă cu un virus necunoscut și extrem de contagios. Totuși, toți cei care sunt implicați direct în stoparea virusului COVID-19 sunt acolo zi de zi neobosiți și luptă pentru siguranța noastră, a tuturor. Ei au însă nevoie de susținere și în continuare.

  • Susține-i pe cei din linia întâi cu un simplu SMS- Între 15 mai și 15 iunie, donează 2 euro prin SMS cu text „Donez” la 8825 pe platforma Donează pentru linia întâi
​Donează pentru linia întâi
Foto: Donează pentru linia întâi
Donează pentru linia întâi

Peste 2.000 de companii s-au unit pentru repornirea economiei. Cum poți dona și tu 20% din impozitul pe profit platformei „Donează pentru linia întâi”

de Smile Media
La o lună de la demararea celei mai ample platforme de donații din România, peste 2.000 de companii s-au unit într-un efort comun de eradicare a coronavirusului și repornire a economiei din România.
Banca Transilvania și eMAG continuă implicarea în lupta cu COVID-19
Foto: Donează pentru linia întâi
Donează pentru linia întâi

Banca Transilvania și eMAG continuă implicarea în lupta cu COVID-19 și donează încă 2 milioane de lei

de Smile Media
Miercuri, 29 Apr 2020 Donează pentru linia întâi
Banca Transilvania și eMAG, două dintre inițiatoarele proiectului Donează pentru linia întâi, au donat împreună încă 2 milioane de lei pe platforma prin care se strâng fonduri pentru a-i susține pe medici și personalul medical, precum și pe toți cei din prima linie care luptă direct cu pandemia provocată de coronavirus. Astfel, suma donațiilor efectuate prin platformă până acum ajunge la peste 11 milioane de lei.
Ventilator
Foto: Donează pentru linia întâi
Donează pentru linia întâi

Coronavirus în România: 10.000 de medici și asistente au beneficiat de ajutorul primit de la „Donează pentru linia întâi”

de Smile Media
Peste 10.000 de medici și asistente au beneficiat, până acum, de echipamente de protecție achiziționate din donațiile persoanelor fizice și juridice, făcute online pe platforma Donează pentru linia întâi. De asemenea, în urma donațiilor de pe platformă, două ventilatoare de înaltă performanță Mindray SV600 au fost achiziționate și livrate către Spitalul Județean Suceava și la Spitalul Clinic Victor Babeș din București.

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by