Discovery
Secretele pradatorilor cu Joe Lambert
Foto: Discovery
Articol sustinut de Discovery

Secretele pradatorilor cu Joe Lambert

de Discovery
Vineri, 13 Nov 2015 Discovery
Joel Lambert, fost membru al trupelor speciale SEAL revine in noua serie Discovery Secretele pradatorilor. Leul, ursul polar, rechinul alb si hiena au mai fost investigati de oameni de stiinta si filmati de echipe de televiziune. Deci, ce aduce nou aceasta serie? Care sunt, de fapt, aceste secrete ale marilor pradatori?
Paul Dicu
Foto: Discovery
​Articol sustinut de Discovery

INTERVIU Cum se castiga batalia cu desertul?

de HotNews.ro
Luni, 9 Nov 2015 Discovery
Curiozitatea a omorat pisica, spune proverbul. Ok, ar spune Paul Dicu, dar ce metode a folosit curiozitatea ca sa ucida pisica, pisica a murit repede sau incet, care au fost ultimele cuvinte ale pisicii daca au existat ultime cuvinte, pisica a lasat in urma ei copilasi, cati, ei erau prieteni cu pisoii lui Paul Dicu si ce invatam din aceasta crima? Sau a fost accident?
Din Berceni pe Annapurna
Foto: Discovery
Articol sustinut de Discovery

Din Berceni pe Annapurna sau de ce 10 oameni au lasat caminul ca sa se ia la tranta cu muntele

de Discovery
Vineri, 30 Oct 2015 Discovery
10 negri mititei au plecat in Nepal, lasind in spate afaceri banoase, familii dragastoase, taskuri imperioase. Au plecat sa escaladeze Thorung La, cea mai inalta trecatoare din Himalaya (5418m), condusi de ghidul Costin Miu. Un excentric, un explorator, unul la un milion, o sa spuneti despre Costin. Dar ce sa zicem atunci de Dan, Ion, Iulia sau Sorin? Ei de ce au devenit din telespectatori, exploratori? Aflam mai jos.
Importanta e calatoria
Foto: Discovery
Articol sustinut de Discovery

INTERVIU Costin Miu, ghid montan: Cred cu tarie ca importanta e calatoria si nu varful in sine. Varful e un bonus

de HotNews.ro
Marţi, 27 Oct 2015 Discovery
Costin Miu este ghid montan si mester in comunicare. Sau invers. Vara, ghidează oameni pe Mont Blanc, a dus grupuri pe Kilimanjaro și până în Everest Base Camp si trăiește o telenovelă cu Aconcagua. Între 23 octombrie - 9 Noiembrie duce pe Annapurna Circuit Trek 10 romani. Sa vada si ei cit de usor e sa urci si cit de greu e sa cobori. Nu e o gluma. Costin spune ca la coborire iti dispare motivatia care te-a dus sus. Spune multe lucruri interesante Costin, ca se pricepe. Doar v-am spus ca a fost olimpic la romana. Cititi si curiozitatea v-o hraniti.
Ed Stafford
Foto: Discovery
Articol sustinut de Discovery

Misterele lumii si de ce ti-ar pasa sa le dezlegi

de Discovery
Marţi, 20 Oct 2015 Discovery
Curiozitatea a omorat pisica, spune proverbul. Ok, ar spune Ed Stafford, dar ce metode a folosit curiozitatea ca sa ucida pisica, pisica a murit repede sau incet, care au fost ultimele cuvinte ale pisicii daca au existat ultime cuvinte, pisica a lasat in urma ei copilasi, cati? Ce invatam din aceasta crima? Sau a fost accident? Ed Stafford e nebun, e aventuros, e plictisit, e flamand dupa celebritate, e dornic sa fie faimos, e... E curios.

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by