DB Global Technology
DB Global Technology
Foto: DBGT

[P] DB Global Technology lanseaza DB Tech School si pregateste o noua generatie de specialisti software romani

de Smile Media
Miercuri, 28 Iun 2017 DB Global Technology
DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti, lanseaza DB Tech School, un program de pregatire pentru specialistii software aflati la inceputul carierei, care sunt interesati de limbajele Java, C/C++ si JavaScript. Programul va include cursuri specializate in domenii precum Java, Software Development Life Cycle, Agile si ITIL, precum si practica efectiva. Participantii vor face parte din echipele DB Global Technology si vor fi implicati in proiectele in desfasurare in cadrul centrului.
DB Global Technology
Foto: Smile Media

[P] DB Global Technology: 40% dintre persoanele care aplica pentru posturi in IT&C sunt femei

de Smile Media
Marţi, 8 Nov 2016 DB Global Technology
Sectorul IT&C continua sa fie dominat de barbati la nivel global, insa, pe masura ce tot mai multe femei aleg sa isi urmeze pasiunea pentru tehnologie, situatia incepe sa se schimbe. De exemplu, DB Global Technology, centrul de tehnologie din Bucuresti al Deutsche Bank, inregistreaza o crestere constanta a numarului de femei care aplica pentru pozitii in domeniul IT&C; in prezent, aproximativ 40% dintre persoanele care isi doresc sa se alature echipei centrului sunt femei.

[P] Prima editie a programului Java School by DB Global Technology, incheiata cu succes

de Smile Media
Vineri, 22 Iul 2016 DB Global Technology
Programul Java School a fost lansat in luna martie 2016 de DB Global Technology, centrul de dezvoltare software al Deutsche Bank din Bucuresti. Dupa trei luni intense in care au urmat cursuri specializate, ce au imbinat elemente teoretice cu proiecte de programare in Java, 80% dintre participanti au absolvit cu succes Java School si s-au alaturat echipei de specialisti DB Global Technology.

(P) O istorie cu viitor

de Smile Media
Joi, 11 Feb 2016 DB Global Technology
Povestea relatiei mele cu programarea incepe cu ceva vreme in urma. Mai exact, prin vara lui ‘98, cand am avut prima slujba de programator. Intrasem la facultate, trecusem de primul an si… aveam nevoie de o ocupatie. Era pe vremea cand programarea Web abia se inventa. PHP, ASP-ul de la Microsoft (cel vechi, nu acesta nou si fancy, pe baza de CLR), Java abia aparusera. Server-side-ul era C sau C++.
Scoala BEX
Foto: DB Global Technology

(P) Investitie in Invatare si Dezvoltare la DB Global Technology

de Smile Media
Joi, 22 Oct 2015 DB Global Technology
Inca de la inceput, cand DB Global Technology si-a inceput activitatea in ianuarie 2014, centrul de tehnologie si-a propus sa reprezinte o platforma pentru inginerii software cu o inalta pregatire, care isi pot dezvolta carierele aici, la nivel national si, de ce nu, international. "Din fericire, specialistii nostri reponsabili cu proiectul au inteles ca, pentru a indruma oamenii catre un nivel superior in activitatea lor profesionala, echipa trebuie considerata o prioritate absoluta. Acest concept de baza a dus la crearea Bucharest Excellence School (Scoala BEX) - programul de Invatare si Dezvoltare al DB Global Technology", povesteste Marian Popa, Managerul centrului de tehnologie din Bucuresti al Deutsche Bank.
Sala de proiect Romania
Foto: DB Global Technology

(P) Prima mea zi la DB Global Technology

de Smile Media
Miercuri, 16 Sept 2015 DB Global Technology
Pentru fiecare dintre noi, exista anumite zile care au o semnificatie aparte – nu doar pe plan personal, ci si in universul nostru profesional. In ceea ce ma priveste, ziua de 6 iulie 2015 are dubla importanta: atat aniversarea a sase ani in campul muncii, cat si prima zi la DB Global Technology.

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by