ALRFEL DE PISTE PENTRU BICICLISTI
YM
) niciun tag
4 comentarii
  voteaza (2 voturi)     

BRASOV | 13.06.2011
Fotograf: carmen chiperea ALRFEL DE PISTE PENTRU BICICLISTI

chiar daca nu sunt destule,in Brasov pistele pentru biciclisti arata asa . Deci se poate!


 • -2 (6 voturi)    
  aiurea (Luni, 13 iunie 2011, 22:49)

  gogu [anonim]

  nu se poate nimic, ce sa se poata? pistele velo trebuie facute pe carosabil, pentru a descuraja mersul cu automobilul in favoarea bicicletei. asa pe trotuar va ciocniti ca chiorii si dupa aia strigati "tulai Doamne ce m-ai palit" :)
 • +4 (6 voturi)    
  alfel ? (Luni, 13 iunie 2011, 23:23)

  Andrei [anonim]

  Banuiesc ca ai vrut sa scrii "altfel" dat tocmai acum incepe problema... ce e altfel, vopseaua data pe trotuare ? Pai si in Bucuresti la fel sutn facute, pictate aiurea pe trotuare :) Da, sunt intr-adevar altfel decat in Copenhaga... mutl mai proaste :)
  • +2 (2 voturi)    
   Ai dreptate (Marţi, 14 iunie 2011, 11:51)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui Andrei

   Cand am vazut poza am crezut ca e din Bucuresti. Aceeasi bataie de joc.
   • 0 (0 voturi)    
    altfel (Marţi, 14 iunie 2011, 20:13)

    carmen chiperea [anonim] i-a raspuns lui bobo21

    andrei, banuiesc ca ai vrut sa scrii"sunt",. Intotdeauna sunt si vor fi persoane nemultumite si circotase.Soselele au fost proiectate cu zeci de ani inainte, cind nimeni nu s-a gindit ca automobilele vor fi asa de numeroase. Nu exista , fizic, posibilitatea de a realiza aceste piste pe soselele din oras. Ele ar ingusta foarte mult spatiul de circulatie al mijloacelor auto. In consecinta s-a cautat sa se realizeze aceste piste asa cum se vede in poze. Cit despre cele din Copenhaga, nu stiu cum sunt, dar cele din Brasov sunt foarte bune. Sunt foarte multi copii care ies la plimbare, iar pe aceste piste siguiranta lor este mult mai mare. .