Piste de biciclisti
YM
) niciun tag
3 comentarii
  voteaza (6 voturi)     

Bulevardul Iuliu Maniu, intre Apaca si Cora | 10.06.2011
Fotograf: Straistaru Eugen Piste de biciclisti

Felul in care arata "pistele de biciclisti" Cum sa nu ma enervez cand aud pe primarul general ca are de gand sa Reabiliteze 1000km De Piste Pentru Biciclisti Pai domnule primar! ALEA NU SUNT PISTE, este doar scoci lipit pe jos, si se pare ca indica mai degraba locul unde sa dai cu picamerul decat pe unde sa mergi cu bicicleta Ah, domnu` primar general, acolo unde scociul este intact, si nu sunt santuri, gasesti masini parcate, caini care te fugaresc si oameni care se uita la tine de parca ai fi o subspecie, un gunoi al societatii etc. O sa postez si un filmulet imediat ce il descarc de pe telefon. Numai bine!


 • +1 (1 vot)    
  pai asta e si ideea lor de facut bani.... (Sâmbătă, 11 iunie 2011, 12:16)

  cris25 [utilizator]

  ...niste scoci galben si o mazga alba, asta e pista lor de biciclete, caci asta-i metoda de imbogatire pt smecherasii nostri din primarii, cu cat se sterge mai repede cu atat mai repede fac ei parandaraturi reparandu-le! ...aceeasi situatie si cu cainii vagabonzi din bucuresti, nu o sa-i vezi niciodata disparand pt ca pur-si-simplu sint o metoda de supt bani de la buget local!....
  Alo, domnilor din primarii, la Amsterdam ati fost? si cum arata acolo o pista pt biciclisti???..... s-au v-ati dus acolo doar pt CARTIERUL ROSU, santem o tara condusa de combinatori si hoti!
 • +1 (1 vot)    
  ete na (Sâmbătă, 11 iunie 2011, 13:43)

  ochiosu holbat [anonim]

  hai ma ce vrei acuma, sa se dea toti la o parte ca treci tu cu bicla? mergi si tu numai noaptea dupa 2 si gata. sau daca vezi vreo masina parcata pe pista ta, du-te si reclama la politie si posteaza filmuletul dupa aia, sa mai radem si noi :)
 • 0 (0 voturi)    
  Oprescu (Joi, 16 iunie 2011, 23:47)

  Vizitiul [utilizator]

  Oprescu - Primar mistocar, gargaragiu si mincinos (Cautati pe Google: "oprescu promite" si corelati cu realitatea)