Primavara
YM
) niciun tag
5 comentarii
  voteaza (6 voturi)     

Victoria, Canada (British Columbia) | 04.04.2011
Fotograf: Cristian Primavara (2)

Doua imagini de primavara surprinse în 28 martie 2011 într-o splendida gradina botanica (The Butchart Gardens) în Victoria, pe Vancouver Island. (2)


 • -6 (6 voturi)    
  vaaaai, saraaaciii de noooi (Luni, 4 aprilie 2011, 22:18)

  diddlyjo [utilizator]

  ce urââââât e in românikkkkk si ce frumos e prin canada! cu ce or fi gresit românashii in fatza lui Dumnezeu de i-a pedepsit cu gunoaie in loc de splendide gradini botanice? de ce oare la noi e innorat când la altii e soare?

  ah, ce bine de tine ca ai scapat din mizeria de românika si ai ajuns in splendida canada ca sa poti sa ne trimiti si noua aceste poze sa se oftice toti românashii astia care traiesc in mizerii si care se plâng ca nu vine cineva sa le adune gunoaiele pe care ei le arunca.

  ce fericire pe tine ca poti sa le arati tuturor ca tu te-ai scos intr-o splendida gradina botanica de care noi nu avem si canadienii au si acum ai si tu.

  ce bine trebuie sa te simti acum când toata lumea de pe acest site vede ce vezi tu acolo si când multi te si invidiaza...

  of of si vai vai !
  • +4 (6 voturi)    
   cata ura (Marţi, 5 aprilie 2011, 2:26)

   zaboo [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

   ce caracter urat trebuie sa ai ca sa apari aici cu asa un comentariu la o imagine atat de frumoasa pe care cineba doreste sa o imparta cu altii... de-aia e Romania unde e, ca e populata cu de-alde tine!
   • -5 (7 voturi)    
    nu e ura, e ironie (Marţi, 5 aprilie 2011, 9:09)

    diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

    nu mi-a putut scapa din vedere faptul ca aceste doua fotografii au aparut ca "raspuns" la alte 3 fotografii care, sub titlul de "vine, vine primavara", aratau gunoaie.

    or acest raspuns nu poate fi interpretat decât ca o palma data celor ce "traiesc intre gunoaie".

    iar daca gunoaiele exista in românia, este pentru ca 1. exista români care arunca gunoaie peste tot si 2. exista români cu "constiinta" care dupa ce au aruncat gunoaie în public se plâng ca exista gunoaie in public si "scapa" fugind din "romanik".

    e interesant sa te vad acum comentând - nu te-am vazut comentând la articolele in care România era pe nedrept ponegrita în presa straina.
    • +4 (4 voturi)    
     poate ca nu m-ai vazut comentand (Marţi, 5 aprilie 2011, 16:10)

     zaboo [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

     la fel cum nici nu ma vezi purtandu-ma civilizat si facand cinste numelui de roman aici unde traiesc! fiecare lupta cum poate
 • +4 (4 voturi)    
  frumos (Marţi, 5 aprilie 2011, 9:35)

  mslliviu [anonim]

  In mai toate tarile civilizate gradinile botanice, zoo, muzee sunt mult mai bine organizate ca cele din Romania. Cumva reusesc sa te atraga sa le mai vizitezi si alta data, sunt mult mai interactive...
  Dupa mine, aici au cam gresit cu arteziana in mijlocul la ceva ce se presupune ca e un peisaj "natural"...