profesionistii realitatii
YM
) niciun tag
3 comentarii
  voteaza (5 voturi)     

realitatea.net | 27.11.2009
Fotograf: diddlyjo Profesionistii Realitatii

profesionistii au lucrat asta noapte, dand un aer de "realitate" unui cadru din film. din nefericire nu pot retusa toate copiile filmului care circula pe net...


 • +1 (5 voturi)    
  adevarat... (Vineri, 27 noiembrie 2009, 21:08)

  JustAnOrdinaryGuy [utilizator]

  Ce nenorociti! Se vede clar ca pozitia bratului lui Basescu este modificata in raport cu barbia femeii (in a doua poza bratul e mai sus)... Ne vedem la vot pe 6 decembrie!
 • -2 (6 voturi)    
  Si marmota.. (Duminică, 29 noiembrie 2009, 12:19)

  Unu [anonim]

  Basecuristii au devenit experti in trucaje video.. Oricum sa zicem ca ignoram acest film.. dar cum ramane cu "Tiganca Imputita" si furtul telefonului nepedepsit nici astazi.. sau "Esti un pui de comunist" cuvinte spuse unui adolescent findca l-a intrebat de ce nu si-a tinut promisiunea ca demisioneaza peste 5 minute.. cum ramane cu "Niste gaozari" sau "M**e ti-am spus" sau cum ramane cu emisiunea 100% de acum cativa ani cand intrebat de Turcescu cine a scris imnul national Basescu nu a stiut.. ca sa nu mai spunem ca incercand sa-si repare imaginea a incercat sa recite imnul si s-a oprit dupa 5 cuvinte..

  Sa ne mai lase specialistii neplatiti (sau platiti ca deja ma intreb cum poti fi atat de impotrivit tuturor celor care nu sunt de acord cu ei), care incearca pe ultima suta de metrii sa intoxice cat mai multa lume.. Am o veste proasta pentru voi.. Nu suntem prosti sa va credem! Pe 6 decembrie o sa va convingeti ca nu puteti voi frauda cat putem noi vota!
  • +1 (1 vot)    
   exact (Luni, 30 noiembrie 2009, 10:53)

   play_boy [utilizator] i-a raspuns lui Unu

   Frauda este bunul cuvant folosit de tine. Dar nefolosit la Moscova. Curios, nu? Acolo totul arata bine cat e in palat, cand iese il doare la creierul mic de ceea ce vede: saracie, coruptie la greu, bogatasi de prima clasa pe care ii doare in basca de omul de rand. Sa speram ca in Romania nu se va ajunge acolo (sau nu se va mentine la standardul scazut de acum), dar tare ma tem ca Geoana nu o sa urmeze calea vestului, ci pe cea a estului. Si atunci cei care au votat cu el, vor trebui sa invete prima data literele chirilice si pe urma frumoasa rusa, in loc de franceza, germana sau spaniola. Dar daca voi asa vreti fratilor... In plus, fiecare om greseste. Base a fost mediatizat puternic, aveti de unde culege chiftelutze, pe Geoana nu l-a bagat nimeni in seama ffff. mult timp