Pike Place Market in Seattle
YM
piata / seattle ) niciun tag
5 comentarii
  voteaza (0 voturi)     

Pike PLace Market in Seattle | 26.11.2009
Fotograf: Dan Benedict Pike Place Market in Seattle (3)

Poze din Pike Place market in Seattle, Wa (3)


 • +1 (1 vot)    
  super (Joi, 26 noiembrie 2009, 17:07)

  adi [anonim]

  asa e si in Brighton Beach, NY, se intind pe strada pe jumate de kilometru cu toate produsele PROASPETE, de poti sa iti faci plinul si sa pleci pur si simplu, daca esti "roman"... Nu stiu cum au atata incredere...Pe cand si la noi ?
  • -1 (1 vot)    
   Pe cand ce ? (Joi, 26 noiembrie 2009, 20:13)

   Sharpe [anonim] i-a raspuns lui adi

   Pe cand sa se intinda 0.5 Km pe strada sau sau pe cand sa-ti faci plinul si sa pleci ?
   Da-ne o poza si cu preturile. Poate emigram si noi acolo
 • 0 (0 voturi)    
  he he (Joi, 26 noiembrie 2009, 22:10)

  Mirela F [utilizator]

  La noi niciodata. Am vazut in orase in Franta, toate magazinele de legume si fructe au scoase afara produsele, frumos asezate in ladite, cu tot felul de aranjamente. Doar cele sensibile sunt tinute inauntru. Am vazut chiar si lazi frigorifice sau pur si simplu cutii cu gheata cu peste sau scoici pe strazi in Paris. Nu mai zic de zeci de tarabe amenajate in anumite zile pe anumite strazi ...aranjate in asa fel incat iti vine sa le faci zeci de poze: vitrinie scoase in strada decorate cu migala, preturi la produse mai mici decat in supermarchet. Genul asta de piata l-am vazut si Spania. Plus ca dupa inchidere nu raman gunoaie in urma lor. Cred ca asta e un exemplu de civilizatie....
 • -1 (1 vot)    
  Sa vad ce ? (Joi, 26 noiembrie 2009, 22:54)

  Alex One [anonim]

  Ce pot sa vad zilnic in orice piata din Bucuresti ? Inclusiv ocuparea trotuarelor de nu mai ai pe unde sa treci. D-lor postaci, se pare ca sunteti de mult plecati din Romania, Mai bine spuneti cine isi permite in strainatate sa cumpere de la producator, ca un londonez spunea ca numai cei cu stare materiala solida pot, datorita preturilor. Restul, adica majoritatea cumpara de la marchet ( CU EURILE SI CONSERVANTII DE RIGOARE).
 • 0 (0 voturi)    
  Produse proaspete? (Joi, 3 decembrie 2009, 10:29)

  extruder [anonim]

  Ma faceti sa rad, produse proaspete nu exista decat la tara. Nu cred ca intr-o ferma industrializata, focusata pe profit, nu se baga tot felul de rahaturi in pamanat sau in solutia cu care se stropesc produsele. Mai ales in USA, care e patria profitului. Referitor la compozitia fotografiei, daca nu scria acolo ca e din Seattle as fii pus pariu pe oricat ca e Bucur Obor. Chiar nu inteleg care e ideea.