Accident in Pipera
YM
accident auto ) niciun tag
9 comentarii
  voteaza (10 voturi)     

Pipera | 06.11.2009
Fotograf: nebucatalin Accident in Pipera

Depasirea coloanei ce astepta la bariera.


 • +10 (10 voturi)    
  Ura (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 8:43)

  Martens [anonim]

  Nu pot sa spun ca imi pare teribil de bine pt cocalarul asta! Le doresc asta tuturor celor care se baga in fata coloanelor!
 • +8 (8 voturi)    
  Frumoasa poza (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 8:45)

  pietonu [anonim]

  Asa ar trebui sa pateasca toti jmekerii...
 • +2 (2 voturi)    
  cine ? (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 9:25)

  costica [anonim]

  Bine c-a scapat cu viata ! Cine va plati stricaciunilor la digul acela ?
 • +5 (5 voturi)    
  cum ar veni... (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 12:43)

  sofocle de pipera [anonim]

  sper ca respectivul sa nu fi patit dpdv fizic nimic...
  in rest, a capatat exact ce a meritat si ce ar merita toti care procedeaza la fel
  din pacate, tot ei au intotdeauna de castigat iar noi ceilalti, sa zicem civilizati, ne multumim cu constatarea acestei stari de fapt;
  asa a fost si asa va fi.
 • +4 (6 voturi)    
  ha ha (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 14:18)

  Mirela F [utilizator]

  Si eu chiar credeam ca toate accidentele se petrec din cauza vitezei! Ha ha ha =)). Uite ca se mai petrec si din cauza prostiei, fanfaronadei, smecheriei, a nerespectarii semnelor si a regulilor de circulatie, a neatentiei, a lipsei de experienta si a imposibilitatii de a stapani masina. Cam 90%din accidente au alte cauze si nu viteza, ca si in cazul de fata. Un cretin s-a crezut mare smecher daca trece pe langa coloana care statea frumos si civilizat asteptand sa treaca trenul. Bine ca nu l-a prins trenul pe sine, in rest prostia se plateste. Si m-as bucura sa nu aibe casco.
 • +6 (6 voturi)    
  ... (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 16:52)

  Aph [anonim]

  Exista un Dumnezeu! Sper sa ii loveasca asa pe toti teribilistii care altfel pun in pericol viata altora.
 • -2 (10 voturi)    
  un eu (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 18:12)

  Pacat [anonim]

  Mie, sincer, imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Nu este usor. Acolo este sufletul unui om. Fiecare masina are o parte din sufletul celor care au construit-o. Cum te-ai simti cand vezi ca munca ta este aruncata pe apa sambetei de un cretin ? Te doare, nu ? Pacat de masina. Si totusi, ca sa fim optimisti, bine ca a scapat, macar in acest fel si macar pentru o vreme de gunoiul care o conlducea !
  • +3 (3 voturi)    
   ei da? (Duminică, 8 noiembrie 2009, 11:43)

   claudiu [anonim] i-a raspuns lui Pacat

   stii tu ca era un om la volan, eu zic ca era un urangutan, a se intelege cocalar; las ca-i sta bine sa depaseasca coloanele si pe jos, sa-i scada burta
  • +3 (3 voturi)    
   ce zici? (Duminică, 8 noiembrie 2009, 16:19)

   max [anonim] i-a raspuns lui Pacat

   masina aia e o s-c-u-l-a, sau unealta daca nu iti place prima varianta. ia o carte si mai te educa; nu te mai "consuma" cu aceste prostii de nimic.

   daca nu stiai traiesti intr-o "societate de consum". adica tu esti bun doar daca cumperi, arunci, si cumperi din nou. nu zic ca sunt de acord cu asa ceva, dar vinovatii sunt si oamenii care gandesc ca tine; care fac din unelte, obiecte de ritual si ajung sa se inchine la ele. mai mult sau mai putin, metaforic vorbind, ajungi sa te inchini ... la o "scula".

   deci, trezirea. de durut, te doare fiindca te intrebi cum de x a nenorocit scula, si tu mergi cu trotineta; asta e, asa e in viata. cei care au, nu stiu sa foloseasca, iar ceilalti se uita cu jind.

   cat despre "suflet" ? cand vezi o linie de montaj pentru astfel de scule, iti dai seama ca cei care lucreaza acolo au muuuult suflet ca sa puna cate putin in fiecare, iar cei care conduc acea fabrica au tot interesul ca sa reduca costul pentru ca sa nu intre mult suflet si sa se obtina profit mai mare :)).

   concluzie - drumul pe care mergi, nu e unul bun. cauta alte valori care sa iti lumineze calea in viata.