Mercure Hotel
YM
) niciun tag
11 comentarii
  voteaza (3 voturi)     

Jebel Hafeet | 06.11.2009
Fotograf: Cristian Mercure Hotel [3]

Hotel de 5 stele, înconjurat de fântâni arteziene si gradini, în pustietatea muntelui Hafeet.


 • -5 (9 voturi)    
  Lasa-ne (Vineri, 6 noiembrie 2009, 13:13)

  Iulia [anonim]

  Am inteles c-ai avut bani de concediu. Acum mai lasa-ne.
  • +5 (7 voturi)    
   acrii strugurei? (Vineri, 6 noiembrie 2009, 16:55)

   mihai [anonim] i-a raspuns lui Iulia

   iulia, tipic romanesc, comentariu ieftin...de unde ai inteles ca a avut bani de concediu? poate omul a fost la o conferinta...poate a lucrat acolo. si chiar daca a fost in concediu acolo, de ce sa ne lase? ce e rau daca a postat pozele astea, ai perceput-o ca pe un afront?

   ce frustrati sunt unii...
   • +2 (4 voturi)    
    ... (Vineri, 6 noiembrie 2009, 17:12)

    Mirela F [utilizator] i-a raspuns lui mihai

    Cred ca ar trebui sa invatam ceva de la ei: au facut o chestie foarte interesanta in pustiu, noi nu putem face asa ceva in nicio parte a tarii... Preferam sa comenta si sa aruncam cu noroi, in loc sa punem mana sa facem ceva constructiv. Da, tipic romanesc...
    • +2 (4 voturi)    
     exact (Vineri, 6 noiembrie 2009, 18:29)

     mihai [anonim] i-a raspuns lui Mirela F

     ce sa facem, ne ducem crucea in continuare, o natie de frustrati. cu o istorie insignifianta, cu o cultura aproape necunoscuta, cu varfuri pe care le numeri pe degetele de la o mana, dar altfel, cei mai guralivi, de parca cine stie ce mare branza am realizat ca natie...
     • -3 (3 voturi)    
      exact exact (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 10:49)

      m [anonim] i-a raspuns lui mihai

      Chiar esti un frustrat si un nimeni?
      • +2 (2 voturi)    
       exact cum spui tu (Duminică, 8 noiembrie 2009, 6:17)

       mihai [anonim] i-a raspuns lui m

       nu sunt frustrat pentru ca imi cunosc limitele, prin comparatie cu alte natii si culturi. ca roman, sunt un nimeni, nu ma pot lauda cu ceva sau cineva de care n-a auzit nimeni, nu pentru ca nu exista ci pentru ca este insignifiant. nu ma deranjeaza ca sunt roman, pentru ca nu mi-am ales sa ma nasc in romania, ci mi s-a intamplat. cand te eliberezi de ce ti-e dat, esti liber sa fii orice. sau poate nu scapam niciodata de ce ne e dat prin nastere...deci poate sunt si eu un frustrat :-))))
  • +4 (6 voturi)    
   pt Iulia (Vineri, 6 noiembrie 2009, 18:44)

   liana [anonim] i-a raspuns lui Iulia

   Aceste poze intra in categoria "poze artistice". Daca nu iti plac, poti cauta oricand in categoria "politica", "cocalar parcat aiurea", "mizerie" etc, categorii evident mai populare.
 • +5 (5 voturi)    
  Banii de vacanta :)) (Vineri, 6 noiembrie 2009, 20:21)

  Cristian [anonim]

  Peste tot pe unde am calatorit am fost sensibil la doua lucruri : frumusetea naturii si realizarile oamenilor. În ceea ce priveste ultimul, îmi spun mereu : iata ce poate face omul atunci când îsi foloseste inteligenta pentru a realiza ceva si nu pentru a distruge. În Emiratele Arabe Unite am fost extrem de impresionat de ceea ce au reusit sa construiasca în mijlocul unei naturi extrem de ostile, în mijlocul desertului. Mercure Hotel este numai un exemplu dintre multe altele. Pe muntele ala facut numai din piatra seaca (ce munti frumosi avem noi în România !!) gasesti hotelul asta înconjurat de fântâni arteziene si gradini de palmieri. Este ca un miracol.

  Cred ca a fi sensibil la frumusetea locurilor si a oamenilor nu depinde de câti bani ai în buzunar. Poti sa fii plin de bani si sa nu retii nimic. Dupa cum poti fi lefter si sa-ti umpli tolba (memoria - personala si cea a aparatului de fotografiat) cu imagini frumoase.

  Am postat cu multa placere pozele pe care le-ati vazut. Am vrut sa partajez cu toata lumea câteva imagini frumoase.
  Voi încerca sa mai trimit chiar daca o s-o supar din nou pe Iulia.

  Cu prietenie :))
  • +2 (2 voturi)    
   Mulțumiri (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 15:49)

   ady624 [utilizator] i-a raspuns lui Cristian

   Bravo pentru comentariu și fotografii. Mulțumesc pentru poze :D

   Adrian
 • -2 (4 voturi)    
  Un rahat de munti (Vineri, 6 noiembrie 2009, 21:58)

  gigi [anonim]

  Problema este ca a postat o gramada de poze cu un rahat de munte si un hotel ( frumos de altfel ). Daca posta doar trei poze era OK ! Dar asa prea pare ca vrea sa arate ce tare este ca a ajuns acolo.
  P.S Nu sunt frustrat, pozele sunt frumoase doar ca ajungeau vreo trei. Vizavi de munti, cred ca si muntii Macin sunt mai frumosi. Nu vorbesc de Retezat, Parang, Fagarasi, Piatra Craiului, Piatra Mare, Ciucas ( apropo se reface vechea cabana - pentru cunoscatori ! ) , Rodnei , Apuseni etc..
  • +2 (4 voturi)    
   muntii or fi frumosi, dar sufletul omului? (Sâmbătă, 7 noiembrie 2009, 10:03)

   michael [anonim] i-a raspuns lui gigi

   cum e sufletul oamenilor, gigi? ce daca sunt frumosi muntii daca oamenii sunt asa ca tine? si daca omul asta odata ajuns acolo vrea sa ne daruiasca ceva din experienta lui, de ce vii tu si consideri ca e o problema? cum pot fi muntii de rahat, cand nu despre asta era vorba, era vorba de minunea unei oaze in mijocul unui pustiu?

   oare de ce au plecat atati romani din romania, nu cumva din cauza unora ca tine, persoane in mineriada continua cu tot ce e mai rasarit decat ce cunosc ei???