un bizonash bucurestean la Galati
YM
parcari / trecere de pietoni ) niciun tag
9 comentarii
  voteaza (7 voturi)     

zona IREG (str.Siderurgistilor) | 31.05.2009
Fotograf: cip Un bizonash bucurestean la Galati

S-a crezut probabil in capitala cand a parcat masina. Din fericire, cei din provincie nu sunt la fel ca el (ori nu in numar atat de mare ca cei din Bucuresti)


 • +4 (6 voturi)    
  Fii linistit (Duminică, 31 mai 2009, 18:40)

  nashu_mare [utilizator]

  Galatiul are bizoni mai mari decat Bucurestiul si un trafic inzecit mai anarhic. In plus, numarul de B poate insemna pur si simplu ca masina e in leasing.
 • +3 (5 voturi)    
  Numai din B ?!!! (Duminică, 31 mai 2009, 18:46)

  jom [anonim]

  Masina din spatele celui de pe trecerea de pietoni unde este inmatriculata ca nici acolo nu ese legala parcarea (25 metri inainte si dupa trecerea de pietoni)
 • -2 (6 voturi)    
  bizonul provincial (Duminică, 31 mai 2009, 19:39)

  cocosila [utilizator]

  in romania badarania este generalizata... insa badaranii provinciali sunt in plus si frustrati si abia asteapta ca un bucurestean sa calce stramb ca sa-si mai defuleze si ei frustrarile lor marunte, provinciale...
  • 0 (6 voturi)    
   . (Duminică, 31 mai 2009, 19:49)

   . [anonim] i-a raspuns lui cocosila

   ... zise cocosila si mai lua o gura de asfalt !
  • +1 (1 vot)    
   ce provincie... (Miercuri, 3 iunie 2009, 20:20)

   danzigk [utilizator] i-a raspuns lui cocosila

   cum adica provincie, fraiere ? stai in cloaca tarii si te mai fudulesti... mai bine taci dreaq... si mai ia o gura de asfalt cum ti s-a mai sugerat !
 • 0 (6 voturi)    
  că veni vorba despre bucureşteni, să fim serioși (Marţi, 2 iunie 2009, 9:41)

  Mircea Ionescu [anonim]

  Domnilor, 90% din cei care locuiesc în București, nu sunt bucureșteni, ci sunt diferiți cetățeni veniți din diferite locuri ale țării în ultimii zeci de ani și care nu au reușit să se adapteze la civilizația care s-ar fi cuvenit Micului Paris, capitala devenind un oraş invadat de barbari. În perioada de dinaintea comunismului, mai cu seamă în cea interbelică, bucureștenii erau oamenii cei mai educați, cei mai înstăriți, nu ieșeau din casă fără cravată și costum, și formau o categorie socială aparte și foarte restrânsă. Odată cu construirea blocurilor comuniste și stabilirea aici a unei mase considerabile de provinciali în căutarea unei pâini mai mari, bucureșteanul a ajuns sa fie acum făcut în fel și chipuri. Domnilor, cei pe care dvs. îi vedeți că au un stil de a conduce aiurea, că fac gunoaie, că merg cu cârdul la mare pentru a se răcori, că sărbătoresc 1 mai sau eu știu ce alte idioțenii, fie că au ei număr de București sau că locuiesc aici, NU SUNT ȘI NU VOR FI NICIODATĂ BUCUREȘTENI, ci doar niște oameni inadaptați veniți după un trai mai bun, fie că sunt stabiliți aici de una, două sau trei generații. ATÂT. Să nu îi numiți bucureșteni pe cei care locuiesc în Pipera, Roșu, sau Pantelimon, Drumul Taberei ș.a.. Cât despre cei din poză şi nu numai, mai bine i-ați denumi altfel, nesimțiti sau bădărani, vorba colegului de mai sus. Salutare.
  • +1 (3 voturi)    
   marile orase... (Marţi, 2 iunie 2009, 11:42)

   Alx MAX [anonim] i-a raspuns lui Mircea Ionescu

   ... au atras întotdeauna oamenii în căutare de un loc de muncă mai bine plătit. Bucureştiul atrage mai mult decât toate celelalte oraşe. Dar să revenim la maşina aia. Sigur, omu' a parcat neregulamentar, dar mai e o problemă: vina nu e numai a lui. Ne arătăm intoleranţi faţă de el că-şi lasă maşina acolo, şi toleranţi faţă de cei care conduc oraşul! Cel alternativă avea ăla? Se putea duce printre blocuri să-şi lase maşina, dar câţi acceptă să laşi maşina pe locul lor fie şi numai pentru 10 minute? Putea căuta un loc la stradă, dar de multe ori chiar şi căutatul ăsta e cu cântec (goarne şi organe pentru că mergi prea încet) şi nu găseşti întotdeauna un loc rezonabil de aproape de locul de interes! Acceptaţi gândul că numărul de maşini va creşte şi că situaţii de genul for fi tot mai dese dacă mai marii oraşelor nu fac nimic! Şi mai marii oraşelor nu vor face nimic dacă noi nu le dăm peste dinţi!
   • 0 (0 voturi)    
    CIVILIZATIE (Luni, 8 iunie 2009, 9:39)

    Rapidulet [utilizator] i-a raspuns lui Alx MAX

    Mentalitatea romanului "las' ca merge si-asa" este foarte actuala peste tot in tara. Din pacate, incultura si educatia lipsa a celor care au venit in Bucuresti via "siiiiirmaaaaa" au adus acest oras in halul in care se afla. Imi doresc din tot sufletul ca in Romania sa fie adusi politisti americani. Cu siguranta in cativa ani se va civiliza si ultimul cioban din aceasta tara.
 • -1 (5 voturi)    
  Bucuresti vs Provincie (Miercuri, 3 iunie 2009, 1:42)

  Claudiu2s [utilizator]

  Ce ma amuza lupta asta :)

  Bucurestiul e un oras urat si atat. Punct. E zero. Chiar nu inteleg de ce sunt unii mandri ca sunt bucuresteni?