Secretarul de stat Natalia Intotero nu stie cum se scrie Lancia
YM
) niciun tag
5 comentarii
  voteaza (5 voturi)     

MAE | 21.05.2009
Fotograf: Mircea Ion Secretarul de stat de la Externe Natalia Intotero nu stie cum se scrie Lancia

Secretarul de stat Natalia Intotero habar nu are cum se scrie corect numele marcii auto Lancia. In declaratia ei de avere, a scris cu minuta ei "Lancea Ypsilon". In CV-ul ei scrie ca vorbeste fluent italiana: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=38500&idlnk=0&cat=2


 • -2 (2 voturi)    
  mare lucru (Vineri, 22 mai 2009, 12:37)

  outside_the_wall [utilizator]

  Daca ca nu stii cum se scrie o marca de masina dintr-o anumita tara, insemna ca nu vorbesti limba respectiva? Nu inteleg de ce te tot miri. Da, poate persoana vorbeste fluent italiana. Ceea ce e jenant e ca mai apare si un articol pe tema asta. Lipsa de inspiratie. By the way... tu nu gresesti niciodata, Mr. Perfect?
  • 0 (2 voturi)    
   e beton de proasta (Vineri, 22 mai 2009, 14:34)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui outside_the_wall

   putea macar sa se uite ce scrie pe fundul masinii inainte de a-si completa declaratia de avere! ca bani si tupeu are cu carul, dobitoaca, numai cultura generala ii lipseste!
   • 0 (0 voturi)    
    clujene, invata romaneste (Luni, 14 septembrie 2009, 19:43)

    daniel [anonim] i-a raspuns lui clujean

    vai de mine, e proasta ca nu stie sa scrie un nume de autoturism, eu nici la ora actuala nu stiu sa scriu VW asta ma face ca sunt prost? hai sa vedem care e prost , si nu cautati pe google.
    ce sarbatorim pe 1 decembrie
    ce sarbatorim pe 21 mai
    ce mare sarbatoare este la Tebea pe 15 septembrie
    ce inseamna L.S.S.D ?
    poftim cultura generala nu marci auto. cretinii ce sunteti
 • -2 (2 voturi)    
  Greseli. (Vineri, 22 mai 2009, 13:03)

  Gabriel [anonim]

  De aia politica externa a tarii are asa de mari succesuri spre toate punctele cardinale.La ministerul de Externe trebuie sa ai cultura si generala si politica si economica.Daca tu in calitatea ta de comentator este normal sa mai gresesti pentru ca in loc sa te duci la scoala ai fost in parc,un ministru secretar de stat nu are voie sa o faca pentru ca poate gresi si atunci cand in joc sunt interesele nationale.Daca ar fi asa cum spui atunci de ce va suparati cand se gresesc subiectele la tezele nationale?
  • +1 (1 vot)    
   exagerezi (Vineri, 22 mai 2009, 13:49)

   outside_the_wall [utilizator] i-a raspuns lui Gabriel

   Nu e acelasi lucru ca gresesti subiectele la tezele nationale, in special la limba romana, sau ca scrii gresit un nume de masina straina intr-un formular. Cpmparatia nu se cade. Tu nu ai facut niciodata greseli in formulare? Toutul este exagerare + ipocrizie.