În parc - fără complexe 2
YM
budapesta / parcuri ) niciun tag
8 comentarii
  voteaza (5 voturi)     

Budapesta, City Park | 04.05.2009
Fotograf: buncrestin În parc - fără complexe [1]

Oameni normali care se bucură de spaţiul verde din cel mai mare parc din Budapesta.


 • +2 (2 voturi)    
  Diferenta (Luni, 4 mai 2009, 15:42)

  Alex [anonim]

  Frumos.Diferenta dintre ei si noi e ca ei nu fac mici in parc si nu dau drumul la muzica :-)
 • 0 (2 voturi)    
  Romani, distrugeti spatiile verzi ! (Luni, 4 mai 2009, 15:47)

  cory1 [utilizator]

  Doamne fereste sa le dea voie romanashilor pe spatiile verzi. Le-ar distruge intr-o saptamana, nu mai mult. Cand vine tot tzugurlanul cu plozii la batut mingea, cand incepe sa bea/cante/urle tot adolescentu hiper-hormonizat si hipo-educat se alege praful de spatiile verzi.
  Romanul e un animal salbatic, nu trebuie sa fii malitios pentru a afirma asta, e de ajuns sa iesi la iarba verde alaturi de el.
  • +1 (1 vot)    
   re (Luni, 4 mai 2009, 22:30)

   buncrestin [utilizator] i-a raspuns lui cory1

   nu cred ca romanul e incapabil sa se comporte civilizat. bineinteles ca tot timpul cei mai vizibili vor fi badaranii, pentru ca cei "cuminti", care-si vad de treaba lor, nu prea ies in evidenta. necivilizatii trebuie marginalizati si victimizati de restul celor civilizati. functioneaza ca metoda. vezi cat de eficienti sunt marginalizati cei care nu merg odata cu valul. daca faci un val contra badaraniei, va fi greu sa stai importiva. e mult de lucru, dar merita. pana la urma e vorba de tara noastra si de viata noastra.
 • 0 (0 voturi)    
  Mai sunt diferente (Luni, 4 mai 2009, 15:54)

  Elena [anonim]

  ..cum ar fi faptul ca ei nu se duc in parc cu cainii care-si fac nevoile in iarba!!
 • 0 (0 voturi)    
  Și mai ales (Luni, 4 mai 2009, 15:56)

  ady624 [utilizator]

  Toți au pungi la ei în care aruncă resturile (ne)alimentare. Nimic nu rămâne în urma lor în afară de iarba care era când au venit.

  Adrian
  • 0 (0 voturi)    
   precizare (Luni, 4 mai 2009, 22:24)

   buncrestin [utilizator] i-a raspuns lui ady624

   Tin sa precizez ca grupul din stanga era o familie de romi/tigani si ca cel mai batran din ei se delecta cu o farfurie de gulas. Nu am vazut sa fie ceva aruncat pe jos, si nici cosuri de gunoi nu erau f.multe.
 • +1 (1 vot)    
  Repet ceea ce ... (Marţi, 5 mai 2009, 0:57)

  dami365 [utilizator]

  am mai postat de cateva ori:toata civilizatia altor natii se bazeaza pe constrangere.Nimeni nu se naste educat.In primul rand se invata asta si daca nu ai invatat vei fi constrans sa te comporti civilizat.In alte tari politia isi face datoria.Smecherii sunt pusi cu botul pe labe urgent ! Cati isi permit glumite cu politia germana,spre exemplu? De aici ,cred,porneste totul :imi permit orice,daca stiu ca nu sunt repercursiuni.
  • 0 (0 voturi)    
   N-are nici o treaba politia (Miercuri, 6 mai 2009, 18:03)

   zwilling [anonim] i-a raspuns lui dami365

   Nu sta politia sa te urmareasca daca ai aruncat ceva in parc sau nu. Faptul ca parcurile sunt curate tine de bun simt. Proverbul "ce tie nu-ti place altuia nu face" se potriveste de minune.
   Si apoi numarul de parcuri este limitat. Daca azi las mizerie intr-unul, maine in altul, etc. la un moment dat voi ajunge sa ma scald in propria mizerie.